Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
de minek egy régi choice.com-ot mellérakni?
új windows-okban is van choice(.exe) alapból, csak kicsit más a paraméterezése (parancssor: choice.exe /?)azt meg főleg nem értem, hogy miért kellene a choice-t átírni setre? ugyanúgy egy környezeti változóban fogja tárolni az "eredményt", csak nincs benne értékellenőrzés, szóval még azzal is neked kell foglalkozni
ha meg a choice.com-ot akarod megúszni, arra az előbb írtam a megoldástszerk: ja hogy xp-ben nincs, azt nem tudtam
egyébként én se vagyok penge batch-ből, szóval inkább google segítséget vettem igénybe
késleltetésre én is ezt a pinges megoldást találtam, erre mondtam, hogy szerintem gány
cd olvasó kinyitása meg aztán még inkább, arra a legegyszerűbb amit találtam, az VB script volt (ami mellesleg sehogy sem működött), vagy vmi netről letöltött apró (néhány kB) 3rd-party app; abban meg egyrészt nem bízok, másrészt ennyi erővel az ember már saját maga megírhatja c++/c#-ban, és majd azt hívogatja a batch-ből
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Sennheiser HD560S
- Iphone 15 Pro MAX 256GB, fehér titán, 85% akksi, TÖKÉLETES ÁLLAPOT
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Acer LED monitor (B247Y)
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest