- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
de minek egy régi choice.com-ot mellérakni?
új windows-okban is van choice(.exe) alapból, csak kicsit más a paraméterezése (parancssor: choice.exe /?)azt meg főleg nem értem, hogy miért kellene a choice-t átírni setre? ugyanúgy egy környezeti változóban fogja tárolni az "eredményt", csak nincs benne értékellenőrzés, szóval még azzal is neked kell foglalkozni
ha meg a choice.com-ot akarod megúszni, arra az előbb írtam a megoldástszerk: ja hogy xp-ben nincs, azt nem tudtam
egyébként én se vagyok penge batch-ből, szóval inkább google segítséget vettem igénybe
késleltetésre én is ezt a pinges megoldást találtam, erre mondtam, hogy szerintem gány
cd olvasó kinyitása meg aztán még inkább, arra a legegyszerűbb amit találtam, az VB script volt (ami mellesleg sehogy sem működött), vagy vmi netről letöltött apró (néhány kB) 3rd-party app; abban meg egyrészt nem bízok, másrészt ennyi erővel az ember már saját maga megírhatja c++/c#-ban, és majd azt hívogatja a batch-ből
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest