Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
de minek egy régi choice.com-ot mellérakni?
új windows-okban is van choice(.exe) alapból, csak kicsit más a paraméterezése (parancssor: choice.exe /?)azt meg főleg nem értem, hogy miért kellene a choice-t átírni setre? ugyanúgy egy környezeti változóban fogja tárolni az "eredményt", csak nincs benne értékellenőrzés, szóval még azzal is neked kell foglalkozni
ha meg a choice.com-ot akarod megúszni, arra az előbb írtam a megoldástszerk: ja hogy xp-ben nincs, azt nem tudtam
egyébként én se vagyok penge batch-ből, szóval inkább google segítséget vettem igénybe
késleltetésre én is ezt a pinges megoldást találtam, erre mondtam, hogy szerintem gány
cd olvasó kinyitása meg aztán még inkább, arra a legegyszerűbb amit találtam, az VB script volt (ami mellesleg sehogy sem működött), vagy vmi netről letöltött apró (néhány kB) 3rd-party app; abban meg egyrészt nem bízok, másrészt ennyi erővel az ember már saját maga megírhatja c++/c#-ban, és majd azt hívogatja a batch-ből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új HP Elitebook X G1i 14 AI, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 258V, 32GB DDR5, 1TB NVMe, WIFI 7, gar
- Mac mini M4 PRO Makulátlan állapotban mint az új 2 év garanciával AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i5-10310U,8GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest