- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Én kicsivel régebben írtam ide egy HSZ-t, de azóta sem tudtam megoldást találni. Az volt a kérdésem, hogy majdnem a 0-ról 19 évesen hogyan érdemes elkezdeni a programozást tanulgatni? A számítógéphez értek valamelyest, mindig is szerettem bütyülni valamit, az elektronikát szintén nagyon szeretem, de most autószerelőnek tanulok, viszont úgy érzem, nem ez álmaim szakmája és szeretnék megtanulni valami olyan programnyelvet, amivel később el tudok helyezkedni.
Páran írtatok rá történetet, tapasztalatot, azóta utánajártam gondolkoztam, de még mindig nem teljesen vagyok tisztában azzal, hogy mi lenne a legjobb kezdő lépés. Elmentem könyvesboltba is könyveket nézegetni, de egyik sem győzött meg igazán (lehet velem van a gond, de a legtöbb olyan profit szagú volt, és nem túl tanító jellegű)
Üresfejű webmester 0 tudással sok-sok papírral nem igazán szeretnék lenni, inkább valami hasznosat szeretnék véghezvinni.
Esetleg a JAVA amin gondolkoztam, azzal telefonra is lehet fejleszteni gondolom van jövője is. Vagy nagyon rosszul gondolkozom?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ingatlanos topic!
- Mobil flották
- Spotify
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest