Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Én kicsivel régebben írtam ide egy HSZ-t, de azóta sem tudtam megoldást találni. Az volt a kérdésem, hogy majdnem a 0-ról 19 évesen hogyan érdemes elkezdeni a programozást tanulgatni? A számítógéphez értek valamelyest, mindig is szerettem bütyülni valamit, az elektronikát szintén nagyon szeretem, de most autószerelőnek tanulok, viszont úgy érzem, nem ez álmaim szakmája és szeretnék megtanulni valami olyan programnyelvet, amivel később el tudok helyezkedni.
Páran írtatok rá történetet, tapasztalatot, azóta utánajártam gondolkoztam, de még mindig nem teljesen vagyok tisztában azzal, hogy mi lenne a legjobb kezdő lépés. Elmentem könyvesboltba is könyveket nézegetni, de egyik sem győzött meg igazán (lehet velem van a gond, de a legtöbb olyan profit szagú volt, és nem túl tanító jellegű)
Üresfejű webmester 0 tudással sok-sok papírral nem igazán szeretnék lenni, inkább valami hasznosat szeretnék véghezvinni.
Esetleg a JAVA amin gondolkoztam, azzal telefonra is lehet fejleszteni gondolom van jövője is. Vagy nagyon rosszul gondolkozom?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming A15/R7-7535HS 16GB 512B SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144Hz garanci
- ÚJ CORE I7 12700KF GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3080TI 12GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR
- iPhone 14 Pro Max 256GB - kártyafüggetlen - AppleCare+
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest