Új hozzászólás Aktív témák

• Babetta-X

senior tag

Sziasztok! Én kicsivel régebben írtam ide egy HSZ-t, de azóta sem tudtam megoldást találni. Az volt a kérdésem, hogy majdnem a 0-ról 19 évesen hogyan érdemes elkezdeni a programozást tanulgatni? A számítógéphez értek valamelyest, mindig is szerettem bütyülni valamit, az elektronikát szintén nagyon szeretem, de most autószerelőnek tanulok, viszont úgy érzem, nem ez álmaim szakmája és szeretnék megtanulni valami olyan programnyelvet, amivel később el tudok helyezkedni.

Páran írtatok rá történetet, tapasztalatot, azóta utánajártam gondolkoztam, de még mindig nem teljesen vagyok tisztában azzal, hogy mi lenne a legjobb kezdő lépés. Elmentem könyvesboltba is könyveket nézegetni, de egyik sem győzött meg igazán (lehet velem van a gond, de a legtöbb olyan profit szagú volt, és nem túl tanító jellegű)

Üresfejű webmester 0 tudással sok-sok papírral nem igazán szeretnék lenni, inkább valami hasznosat szeretnék véghezvinni.

Esetleg a JAVA amin gondolkoztam, azzal telefonra is lehet fejleszteni gondolom van jövője is. Vagy nagyon rosszul gondolkozom?

Előre is köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés