Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lakers
tag
Sziasztok!
Mi a különbség a C# és a Visual Basic nyelv között (elsősorban a VB.net gondolok, de az elődök is jöhetnek), olvastam utána, a VB-t egy python félének tartom. Viszont az álláshirdetéseknél észrevettem, hogy a VB is feltűnt már, mint például Java vagy VB nyelv ismerete, hm, elgondolkodtam rajta, hiszen a VB az kliens asztali gépekre programok gyors írására tervezték, igaz? Mitől van piaci értéke a cégeknél? És nem inkább a C# WPF rétege, ami ugyanerről szól,hogy windows-ra programokat írnak.
Másik kérdésem. Szeretnék majd a jövőben, nem most, év végén, egy okostelót venni, én a Nokia N8-t vettem szemügyre, ha kapok állást...(a fényképező tudása nekem jó, zsebben kiváló!) Symbian van rajta vagyis az várható kérdésem az lenne, hogy erre programot készíteni akkor csak Symbian nyelven lehetne? Illetve a Samsung Wave esetén is csak azzal a programmal? Nincs egy olyan közös programnyelv amelynek a forráskódját átkonvertálja e kettőre? Egy zenei keverő progit szívesen készítenék mobilra, főleg ha a multitouchot támogatja stb. Habár ehhez még rengeteget kell majd tanulnom

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- TCL LCD és LED TV-k
- Elden Ring
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Formula-1
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs