- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lakers
tag
Sziasztok!
Mi a különbség a C# és a Visual Basic nyelv között (elsősorban a VB.net gondolok, de az elődök is jöhetnek), olvastam utána, a VB-t egy python félének tartom. Viszont az álláshirdetéseknél észrevettem, hogy a VB is feltűnt már, mint például Java vagy VB nyelv ismerete, hm, elgondolkodtam rajta, hiszen a VB az kliens asztali gépekre programok gyors írására tervezték, igaz? Mitől van piaci értéke a cégeknél? És nem inkább a C# WPF rétege, ami ugyanerről szól,hogy windows-ra programokat írnak.
Másik kérdésem. Szeretnék majd a jövőben, nem most, év végén, egy okostelót venni, én a Nokia N8-t vettem szemügyre, ha kapok állást...(a fényképező tudása nekem jó, zsebben kiváló!) Symbian van rajta vagyis az várható kérdésem az lenne, hogy erre programot készíteni akkor csak Symbian nyelven lehetne? Illetve a Samsung Wave esetén is csak azzal a programmal? Nincs egy olyan közös programnyelv amelynek a forráskódját átkonvertálja e kettőre? Egy zenei keverő progit szívesen készítenék mobilra, főleg ha a multitouchot támogatja stb. Habár ehhez még rengeteget kell majd tanulnom
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Medence topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest