Új hozzászólás Aktív témák

• Lakers

tag

Sziasztok!

Mi a különbség a C# és a Visual Basic nyelv között (elsősorban a VB.net gondolok, de az elődök is jöhetnek), olvastam utána, a VB-t egy python félének tartom. Viszont az álláshirdetéseknél észrevettem, hogy a VB is feltűnt már, mint például Java vagy VB nyelv ismerete, hm, elgondolkodtam rajta, hiszen a VB az kliens asztali gépekre programok gyors írására tervezték, igaz? Mitől van piaci értéke a cégeknél? És nem inkább a C# WPF rétege, ami ugyanerről szól,hogy windows-ra programokat írnak.

Másik kérdésem. Szeretnék majd a jövőben, nem most, év végén, egy okostelót venni, én a Nokia N8-t vettem szemügyre, ha kapok állást...(a fényképező tudása nekem jó, zsebben kiváló!) Symbian van rajta vagyis az várható kérdésem az lenne, hogy erre programot készíteni akkor csak Symbian nyelven lehetne? Illetve a Samsung Wave esetén is csak azzal a programmal? Nincs egy olyan közös programnyelv amelynek a forráskódját átkonvertálja e kettőre? Egy zenei keverő progit szívesen készítenék mobilra, főleg ha a multitouchot támogatja stb. Habár ehhez még rengeteget kell majd tanulnom :)

Új hozzászólás Aktív témák