- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- weiss: Pant* rant
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
chair.94
csendes tag
Helló mindenki. Először is leszögezném hogy általam csak messziről simogatott témaként ismerem ezt a "programozást" számomra bonyolultnak tűnik egy kicsit. De most elszántam magam hogy megtanulok valamilyen szinten. Már kaptam is egy feladatot egy matek 5 ösért hogy ha csinálok a tanárnak egy olyan programot amely az alábbiakra épül:
nem kell jó grafika stb, csak hogy kérje a program hogy írjak be két számot, és ezekből számolja ki a legnagyobb közös osztót, az euklidészi algoritmus alapján. És természetesen ha nem pozitív egész számot írok be, akkor valamilyen hibaüzenetet írjon ki. őőőőőő...
én nem tudom lehet hogy egy "ökörség" volt de én a pascallal kezdtem el.. na hát én már ott megakadtam hogy mit írjak be ha azt akarom hogy kérjen két számot... mert matematikai logikám van rá hogy átírom a feladatot ilyen parancsokba, azt megcsinálom egy jó 2 óra alatt csak ezt egyszerűen nem tom hogy lehetne megcsinálni. A programnak ennyi lenne a lényege, na persze, mind ezt úgy csináljam meg hogy van egy csomó házink, és tanuljak meg gyorsan programozni, és csináljak egy programot 2 hét alatt... nehéz feladat lesz.
Szeretném ha egy kicsit segítenétek. Szívesen elfogadok ilyen programozási tutorial-t vagy nem tom minek hívjam, vagy egy sima programozási nyelvet, de azért ne 400 oldalas legyen. és legyenek benne példák... mert én olyat találtam ami 300 oldalas de az csak egy szöveg és nincsenek példák csak mondja mondja a szakszavakat. és tele van még 100-100 oldalas linkekkel... őőőőőő... olyan 20 mp múlva kinyomtam még a nézésbe is elfáradtam....
annak is örülnék ha ide válaszolnátok: chair.94@hotmail.com köszi!
Üdvözlettel: ChaiR
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest