- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Pajac: Sas
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tv
senior tag
Szervusztok! Programtervező Informatikusnak tanulok, de felemás sikerrel. Vannak bizonyos tárgyak amitől kiráz a hideg, és attól tartok sosem fogom megcsinálni, mert nemlátom értelmét. A sulit nem akarom otthagyni, viszont inkább el akarok magamtól kezdeni megtanulni programozni valami normális nyelven. C és Java alapismereteim vannak.
A c-nek nagyjából értem a szintaktikáját, a java még kicsit zavaros néhol, de érdekel. Asszem ami legjobban megy nekem az egészben, az az algoritmizálás, tervezése a programnak ( persze egyelőre még nagyon alap programokról van szó). Amelyik része pedig a legellenszenvesebb számomra, az hogy suliban vizsgákon papíron kell programot írni
, és én emiatt szívok állandóan. Figyelmetlen vagyok és egyszerűen elírok dolgokat, lahagyom a pontosvesszőt stb... amit ugye a fordító egyből kidobna és javítanám, dehát papíron ilyen nincs. Emiatt hiába jól írom meg a cuccokat, vonják lefelé a pontokat keményen ( jogosan egyébként ), és az eredmény: bukás.Szóval a lényeg: Mondjatok légyszi valami nyelvet, amire van kereslet, viszonylag kevés tapasztalattal érdemes elkezdeni. A java-n pl. gondolkodom, hogy komolyan kéne foglalkozni vele. Többek közt azért is mert suliban is eléggé java vonalon megy most az okítás. Nektek mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy Z Fold7 5G 12/256GB Jet Black használt, karcmentes garanciás 2028.10.24-ig
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku (57 ciklus) 2026.10.27
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest