Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• @Pirate@

tag

válasz Tv #3368 üzenetére

hehe a papiros prog zhák! nekem is anno úgy kellett írni c++ progit.... de a tárgy 2. fele már gépen történt igaz menükezelés volt az már! sima turboDebuggerrel :DDD
    jobban oda kell figyelni ezzel próbálnak ösztönözni h pontosabb légy egy feladat megoldásakor!

Java nyelvet én is most sajátítom el... ajánlom a NetBeans fejlesztői környezetet hozzá! (elég fejlett) nekem a dosos nem non jön be :P
    fősulis vok én is! úgy állok hozzá hogy egy igazi próba és gyakorlat az cégnél fog érvényesülni!
    mert a papír magában nem sokat ér! esetleg vmi műszaki boltba eladónak :((
    üdv

• mm00

aktív tag

válasz Tv #3368 üzenetére

C++, Java, PHP
    Én úgy látom jelenleg ezekre van a legnagyobb kereslet.

Gyakorlatilag a tapasztalatoddal mindegy melyiknek állsz neki. Mindegyiknek megvan az előnye meg a hátránya is.

PHP: Viszonylag egyszerű, sok előre megírt funkció, nagyon sok anyagot fellelni a neten. Ha belejössz suli mellett akár pénzre is válthatod a tudásod. Hátrány: kell mellé html css javascript adatbázis ismeret.

C++: Nagy rá a kereslet, de nehéz jó könyv nélkül. Jó magyar nyelvű könyv nemigyen van. Ajánlom figyelmedbe amazon.com-ról a könyvrendelést.

Java: szintén sok embert keresnek

Összefoglalva: Mind nehéz :) komolyan mellé kell állni és menni fog. A témában átrágni pár könyvet és ha megvannak az alapok elkell menni egy céghez gyakorlatra, ha van lehetőség. Tudásod legjavát úgyis a munkahelyeiden fogod felszedni!

Új hozzászólás Aktív témák