Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
@Pirate@
tag
hehe a papiros prog zhák! nekem is anno úgy kellett írni c++ progit.... de a tárgy 2. fele már gépen történt igaz menükezelés volt az már! sima turboDebuggerrel
jobban oda kell figyelni ezzel próbálnak ösztönözni h pontosabb légy egy feladat megoldásakor!Java nyelvet én is most sajátítom el... ajánlom a NetBeans fejlesztői környezetet hozzá! (elég fejlett) nekem a dosos nem non jön be
fősulis vok én is! úgy állok hozzá hogy egy igazi próba és gyakorlat az cégnél fog érvényesülni!
mert a papír magában nem sokat ér! esetleg vmi műszaki boltba eladónak
üdv -
mm00
aktív tag
C++, Java, PHP
Én úgy látom jelenleg ezekre van a legnagyobb kereslet.Gyakorlatilag a tapasztalatoddal mindegy melyiknek állsz neki. Mindegyiknek megvan az előnye meg a hátránya is.
PHP: Viszonylag egyszerű, sok előre megírt funkció, nagyon sok anyagot fellelni a neten. Ha belejössz suli mellett akár pénzre is válthatod a tudásod. Hátrány: kell mellé html css javascript adatbázis ismeret.
C++: Nagy rá a kereslet, de nehéz jó könyv nélkül. Jó magyar nyelvű könyv nemigyen van. Ajánlom figyelmedbe amazon.com-ról a könyvrendelést.
Java: szintén sok embert keresnek
Összefoglalva: Mind nehéz
komolyan mellé kell állni és menni fog. A témában átrágni pár könyvet és ha megvannak az alapok elkell menni egy céghez gyakorlatra, ha van lehetőség. Tudásod legjavát úgyis a munkahelyeiden fogod felszedni!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Samsung Tab S6 Lite - Oxford Gray - Használt, karcmentes
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest