- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Átírtam
ostream& operator<< (ostream& os, const Graf& mtx);
-ra, mert csak olyan példákat láttam, hogy a 2. paraméter egy object, vagy struct, de így se működik, de egyébként is így kéne legyen nekem, mert lényegében egy gráfot írnék majd ki (pontosabban az abban tárolt mátrixot, ezért is mtx)
szóval most se működik, ugyanaz az error.
mod: na lefordult. A graf.h-ban megadtam a fejléc elé, hogy friend (bár nem értem miért kell oda, mivel a graf.cpp-ben include-olva van a .h és ott volt felírva)
plussz a graf.cpp-ben ostream& Graf:perator<< volt írva, a Graf::-ot kivettem, de nem értem az miért volt baj ott.
azt még nemtom, hogy jó-e
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Windows 11
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest