Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DelArco

senior tag

Nso egy kissebb probléma ütötte fel a fejét ismét. Megprószáltam átküldeni egy ismerősnek a progimat amit csinálgattam. Csakhogy senki másnál nem műkszik csak nálam./az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen/ Nézegettem körbe körbe hogy mi lehet a megoldás és valaki rávilágított arra hogy állítsam fen a deboggolós menüt Release-re mert igy olyan exe-t csinál amihez nem kell telepítve lennie a C++-nak meg egyebeknek. Nos én bátran beis löktem csakhogy mostmeg telepakolta ez a jó fordító errorokkal a képernyőt hogy őbizony nem tud char -ból LPCWSTR-t csinálni. Ezt mindenhol eljátszotta a progiban ahol char tömböt vettem fel és abban tároltam vmit. Ez mindegyik karakteres cuccra vonatkozik a progiban kezdve a főablak nevétől a messageboxon át a wsprintf-ig. Nos nézeggettem neten azt kérdezném hogy hogy lehet egyszerűen megoldani a problémát. Mindenhol külön külön konvertálgatni kell char-ból LPCWSTR-be? Vagy van vaalmi egyszerübb megoldás ami egycsapásra megoldja ezirányú gondjaimat?
    Előreis thx! :R

Új hozzászólás Aktív témák