Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerghu
csendes tag
Köszönöm a segítséget, de nem hitegetem magam tovább: nem tudom megirni a programomat... a dinamikus programozással nem volt gond, de ez a gráf algoritmusos kötprog ez meghaladja a tudásomat.
Ha valamelyikőtöket érdekel, akkor tudok ennek megirásáért pénzt ajánlani. Nem ismerem a tarifákat (már ha van), de hátha...
Dühítő ez a rendszer: benntvoltam az előadásokon, ugyanis kötelező; megirtam a 2 nagyZH-t amiből elegendő pontot szereztem; megirtam a 12 kisZH-t amiből szintén elegendő pontot szereztem; megírtam az első kötprogit max pontosra. És ha ez nem sikerül akkor bukta minden amit fent soroltam..., persze egy robot ellenőrzi, igy vagy tökéletes vagy 0 pont ergo bukás.
sorry az OFF miatt
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest