- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Mas tema. Hasznal valaki (aka'r fizetos) co-pilot-szerusegbol olyat, aminek nem lehet (vagy hat tolem lehet, csak nincs ra szuksegem) angolul parancsot adni, de "ugyes"? Berozsdasodott nyelvi elemek mellett kene interjuzni, de sajat gepen (es mar kiderult hogy nem szintaktika-buzik). Engem tenyleg csak a kod rendes kiegeszitese (jo megtippelese) erdekel, tudom mit akarok leirni, csak nem jon kezemre automatikusan a szintaxis, best practice, es keves az ido a felkeszulesre. [Nyilvan csak ha nem kapcsoltatjak ki.] Meg azzal gyakorlasbol is lehet idot nyerni.
disclaimer - eddig egyiket se hasznaltam, csak a ceges belsot, szoval ha azt mondjatok hogy trivialisan co-pilot, akkor jo az nekem
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Opel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Projektor topic
- Ismeretlen régiókba látogat a Bungie, teszteltük a Marathont
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 5 - 14" - Ryzen 5 pro 7535U, 16GB ddr5, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest