Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
VikMorroHun #19421 üzenetére
Mondjuk hogy az eredeti angol doksit sem programozók írták, abban biztos vagyok. Az egyik, hogy írtak nagyon nagy hülyeséget is. A másik meg az, hogy az en-US doksi is elég hiányos. Hibát mindenben lehet találni, ha vki. keres. Mondjuk nekem mániám a hiba/ellentmondás keresés, mert igazán abból lehet tanulni... Az esetedben jobb lett volna sztem., ha konkrét fordítási hibára mutattál volna rá. És lehet, hogy figyelembe is vették volna(talán... Mert ugyebár multiról van szó). Sztem jó(lenne), ha a doksit lefordítanák magyar nyelvre. Írom ezt annak ellenére, hogy én sem olvastam át tüzetesen a magyar doksit, még akkor is, ha esetleg lehet benne hibákat találni. A semminél sokkal jobb. Bár én most találtam rá erre a magyar doksira...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest