Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Nekem nincs alapfokú angolom sem. Én inkább csak szavakat tudok. De ilyent speciel a szövegkörnyezetből ki tudok következtetni. Csak igazából azért egészítettem ki az előző hsz-emet, mert ott azt írtam, hogy igazából programozni meg lehet tanulni programozni még a kulcsszavak jelentésének ismerete nélkül is. Elég azt tudni, hogy mire valók.
Ha úgy kerül szóba, hogy "egyértelműen előnyben van a programozásban az, aki minél jobban tud angolul", ebbe nem tudok belekötni, mert egyértelműen egyetértek vele.
De azzal nem értek egyet, hogy valaki azt mondja, hogy "a programozás nyelve az angol".
A kettő között jelentős különbség van. De az itt lévő képen is egyértelműen látszik, hogy a világ az felé halad, hogy minden országnak a saját nyelvén is tudjanak a programok. Beleértve a compilereket is!!! Pl. én vb6-ban használtam magyar ékezetes függvényneveket. Mondjuk azóta nem... De állítólag még C#-ban is lehet magyar ékezetes metódusneveket használni. Ezt nem próbáltam. Na meg azt sem, hogy az ilyen program angol OS-on működne-e? De megismétlem: a világ így vagy úgy, de az felé halad, hogy minél több(főleg általános) program tudjon az adott ország nyelvén kommunikálni. Az más kérdés, hogy azért még komoly zökkenők vannak benne. Mint pl. itt is. Tehát van még hova fejlődni, de az irány egyértelmű.#18128 coco2:
Köszönöm szépen, de én sajnos az állapotom miatt már nem vagyok alkalmas nagyobb mennyiségű anyag tanulására. Nem véletlenül vagyok leszázalékolva. De azért köszi. A fiatalokna sokat segítettél sztem. ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - OFF topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest