Új hozzászólás Aktív témák

• bandi0000

nagyúr

Egy újabb csodás kérdés, részlet szegényen

Van a cégnek egy interface, egy Web service féleség, .net Framwork alapú, ezen gondolkodunk, hogy átírnánk .Net 6-ra.

Ha pl olyan oprenszeren akarnánk futtatni (Elvben nincs ilyen, de ki tudja), ami nagyon régi, és nem támogatná a .Net 6-ot, ott milyen lehetőségek lennének, valami ilyesmire találták ki a Dockert nem?

Bocsássátok meg, hogy jelenleg szerény tudásom van a témában, mert még csak azon agyalunk,hogy nem-e megszivatjuk magunkat jobban a dologgal, ezért mélyebben még nem is ástam bele magam.

A másik kérdés az, hogy jelenleg egy TFS szervert használunk verziókövetésre, és onnan van buildelés után automatikusan kirakva egy adott helyre/szerverre nem tudom pontosan, a Web service, nyilván nem én csináltam ,csak használom, így nincs is annyira tudomásom, hogy mi történik benne.

Azon is gondolkodunk, hogy ezt a TFS szisztémát lecserélnénk Azure-ra, amit már konkrétan én/mi csinálnák az elejétől, mennyire lehet benyolult egy ilyen szisztémát felépíteni 0 tudással?

Mind android és mind .Net projektek futnak a jelenlegi TFS-en, androidnál pl ugyan így buildel, lefuttatja a teszteket, és különböző paraméterek szerint, különböző url-ket meghívva, rakja ki a release apk-kat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés