- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandi0000 #17402 üzenetére
Ha pl olyan oprenszeren akarnánk futtatni (Elvben nincs ilyen, de ki tudja), ami nagyon régi, és nem támogatná a .Net 6-ot, ott milyen lehetőségek lennének, valami ilyesmire találták ki a Dockert nem?
Nem. Eleve a windowsos Dockernek minimum Hyper-V vagy WSL2 kell, szóval Win10 (meg a szerveres megfelelői) alatt nincs isMásrészt meg mindenki konténereknél mindenki ugyanazt a kernelt használja, szóval nem egy full virtuális gép, mondjuk azt illetően nem vagyok teljesen képben, hogy ez windowsnál konkrétan milyen megkötésekkel jár (a windowsos Docker egy kicsit amolyan mostohagyerek, igazán Linux alatt érzi jól magát).
Azon is gondolkodunk, hogy ezt a TFS szisztémát lecserélnénk Azure-ra, amit már konkrétan én/mi csinálnák az elejétől, mennyire lehet benyolult egy ilyen szisztémát felépíteni 0 tudással?
Amennyire én néztem, az Azure DevOps tulajdonképpen egy felhőre költöztetett TFS, szóval szimplán átmigrálni nem kellene, hogy túl nagy gond legyen, de persze az bármit megnehezít, ha nem értesz hozzá - viszont egyben rengeteg lehetőséget ad a tanulásra -
dqdb
nagyúr
válasz
bandi0000 #17402 üzenetére
Ha pl olyan oprenszeren akarnánk futtatni (Elvben nincs ilyen, de ki tudja), ami nagyon régi, és nem támogatná a .Net 6-ot, ott milyen lehetőségek lennének, valami ilyesmire találták ki a Dockert nem?
Amelyik operációs rendszer olyan régi, hogy nem telepíthető rá a .NET 6, akkor az valószínűleg olyan öreg, hogy Dockert sem lehet rátenni (Windows esetében biztosan ez az eset).Azon is gondolkodunk, hogy ezt a TFS szisztémát lecserélnénk Azure-ra, amit már konkrétan én/mi csinálnák az elejétől, mennyire lehet benyolult egy ilyen szisztémát felépíteni 0 tudással?
Ez erősen függ a konkrét igényektől és a környezettől, amibe bele kell integrálni. Egy nulláról felépített CI/CD pipeline-ba emberhónapokat is bele lehet tolni, de lehet, hogy pár nap alatt ósszedrótozható.Ha nincsen olyan ember a cégnél, aki teljesen átlátja a TFS alapú rendszer működését, akkor előbb legyen, és csak utána szabad gondolkozni a pipeline bármiféle átalakításán. Eléggé kellemetlen tud lenni, ha nem tudtok release-elni egy ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest