- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
vajon miért nem működik az én kis pufferelő lejátszóm? belerakom a short típusú wav-adatokat egy listába, majd megvárom, míg eléggé feltöltődik, ezután elkezdem lejátszani
------
list<short> wavList;
...
if( ctrl == PLAY ){
numbytes = recv(data_fd, wav_buf, wi->bufsize*sizeof(short), 0);
if (numbytes == -1) {
perror(''recv'');
exit(0);
}
if (numbytes == 0){ //a kliens befejezte a beszelgetest
break;
}
if(buflevel > 16){
for(i=0; i < wi->bufsize; i++){
wav_buf = wavList.front();
wavList.pop_front();
}
if(snd_pcm_writei (wi->playback_handle, wav_buf, readbytes) < 0) {
cout << ''\nFehler\n'';
exit(0);
}
buflevel--;
}
for(i=0; i < wi->bufsize; i++){
wavList.push_back(wav_buf);
}
buflevel++;
}
...
---------
szóval: megvárom, míg 16 db lejátszanivaló adag összegyűlik a listában, ezután rakom vissza a listából
ha nem használok listát biztonsági pufferként, akkor rendesen lejátsza, de nekem kéne puffer
a másik, hogy ha a kliensben lepausézom a lejátszást, hirtelen megugrik a procihasználat és ott is marad - pedig a serverben és a kliensben is select-tel figyelem a hálózati aktivitást, és az elvileg nem eszik procit..
a források:
server: [link]
kliens: [link]
szerk: a pause funkció még nem okés, de sztem csak azért nem, mert nem működik még a biztonsági puffer, így ha pause-zott állapotában kap a server egy Play-jelet, előbb küldené a puffert a hangkártyának, mint átérkezett volna a friss adag wav...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 3
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Drón topik
- Ford topik
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest