- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok,
Írtam egy egyszerű makró programot C#-ban, amit arra szeretnék felhasználni, hogy játékokban ne kelljen mindig beírni a hosszú kódokat, vagy menükben navigálni, hanem egy gomb megnyomására végre tudja hajtani a teljes folyamatot.
Sendkeyel próbálkoztam, illetve virtuális billentyűzet szimulálásával. Notepadban és szinte bárhol nagyon jól működik. Egy gomb lenyomására képes beírni egy szöveget, vagy több gomb lenyomását megcsinálni.
De amint egy játékon belül próbálom használni egyszerűen nem működik. Kicsit utána olvasva rátaláltam a válaszra, hogy a játékok directX-et használnak amik nem tudják érzékelni ezeket a makrózásokat, illetve sok helyen tiltva is van, gondolom a csalások miatt. Nekem nem szándékom ezzel bármi előnyre szert tenni, csupán single playerben a kódok beírását szeretném felgyorsítani.
Belemerülve még jobban a dologba, Cheat Engineval lehetséges a memóricímen lévő value változtatása.
Pl. ha egy float értéket szeretnék változtatni C# segítségével a 0x68F5F0 címen, hogyan lehetséges ezt megoldani? Van erre bármiféle egyszerűbb megoldás? Találtam pár oldalt ahol írtak erről ,de a kódok nagyon hosszúak. Véleményetek szerint valóban szükséges ennyire hosszú kód hozzá? Vagy kivitelezhető egy pár sorossal is?
Csupán ennyit szeretnék megoldani:
0x68F5F0 memóriacímen a float értékét változtatni tudjam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Gyúrósok ide!
- Bionic Bay teszt
- Filmvilág
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (115A)
- iPhone 14 Pro Max / 1TB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (114A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (112A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (118A)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest