- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok,
Írtam egy egyszerű makró programot C#-ban, amit arra szeretnék felhasználni, hogy játékokban ne kelljen mindig beírni a hosszú kódokat, vagy menükben navigálni, hanem egy gomb megnyomására végre tudja hajtani a teljes folyamatot.
Sendkeyel próbálkoztam, illetve virtuális billentyűzet szimulálásával. Notepadban és szinte bárhol nagyon jól működik. Egy gomb lenyomására képes beírni egy szöveget, vagy több gomb lenyomását megcsinálni.
De amint egy játékon belül próbálom használni egyszerűen nem működik. Kicsit utána olvasva rátaláltam a válaszra, hogy a játékok directX-et használnak amik nem tudják érzékelni ezeket a makrózásokat, illetve sok helyen tiltva is van, gondolom a csalások miatt. Nekem nem szándékom ezzel bármi előnyre szert tenni, csupán single playerben a kódok beírását szeretném felgyorsítani.
Belemerülve még jobban a dologba, Cheat Engineval lehetséges a memóricímen lévő value változtatása.
Pl. ha egy float értéket szeretnék változtatni C# segítségével a 0x68F5F0 címen, hogyan lehetséges ezt megoldani? Van erre bármiféle egyszerűbb megoldás? Találtam pár oldalt ahol írtak erről ,de a kódok nagyon hosszúak. Véleményetek szerint valóban szükséges ennyire hosszú kód hozzá? Vagy kivitelezhető egy pár sorossal is?
Csupán ennyit szeretnék megoldani:
0x68F5F0 memóriacímen a float értékét változtatni tudjam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest