- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
válasz
pmonitor #15743 üzenetére
Képzeld nem tudom és nem látom értelmét se, mert azt full máshogy fordította le egy fordítóiroda az MS-nek, ahogy én gondolnám azt, és innentől kezdve a Google nem fogja azokat a találtokat hozni ami valójában kéne rá.
Netán ha lenne annyi eszed és angol nyelven használnád a fejlesztőkörnyezetet, akkor bármi ami előjön hiba, a Google-ba csak be kellene írni "... " idézőjelek közé és jönne 100 találat angolul, amiből az első három átlagosan tartalmazza azt ami neked is kéne. Googlezni is meg kell tanulni angolul, ez az első lépés ahhoz hogy valaki zökkenőmentesen tudjon programozni.
Ez meg amúgy elég indokolt eset, mert szakmai nyelv itt az angol, hiába linkelgetsz itt álalános fórum szabályokat, amik nyilván a hétköznapi topikokra lett átgondolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest