Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Virtuális asztalokat én laptopon szoktam használni, ha éppen nincs külső monitor kéznél (Windowson). Sajnos ultrawide monitorom még nem volt, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni, de szerintem az inkább játékra meg videovagasra jó (havernak volt programozasra, o is inkabb eladta). Nekem otthon két 1080p van (21, 24 col, sajna nem egyforma nagyságúak), irodában előző munkahelyen két 24" 1080p volt, itt kipróbáltam az egyiket állítva, nekem nem volt jó, a tetejét már nem láttam rendesen (nem volt a legjobb a betekintési szöge meg messze is volt). Most HO miatt az otthoni monitoraimat használom munkára is, mivel laptopunk van, így van három kijelzőm is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- NBA és kosárlabda topic
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Végleg búcsúzik a New World: Aeternum – megvan a leállás dátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Asus ProArt PZ13 HT5306QA 2-in-1 13.3" 3K OLED érintő Snapdragon X Plus 16GB 1TB gar
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest