- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
y@g4n
tag
Sziasztok, Veriloggal (Vivado) kapcsolatban kérek segítséget. Generáltam egy hosszú verilog kódot;
egy Keras-Tensorflow segítségével trainelt neurális háló weights és bias értékeit extraktáltam pythonban, majd (hogy ne kézzel gépeljek ennyit) szintén pythonban egy szkripttel legeneráltam a sok regisztert meg localparamot verilogul.
Az input az 784 darab integer localparamként (egy kép az MNIST datasetből), az output pedig az FPGA 10 ledje közül lenne az egyik (amelyik számjegyet jelentette az input, azon led villan fel).
A köztes logika pedig a neurális háló weights * biases lenne layerenként.Szintézis, implementáció lefut, kihasználtsági szint cirka 0%, a schematicon összesen 10 db output buffer van, amik fix 0-ra állítja a ledeket.
Kérdésem hogy miért történik ez?
Ami segítséget eddig kaptam:
"Mivel a bemeneteidnek fix értéke van, így a kimenetnek is (10 db nulla az értéke az adott bemenet mellett), ezért a szintézer kb. mindent kidob, hiszen nincs szükség ténylegesen a szorzók, stb, implementálásására."
Ez még egy olyan kódra volt válasz mikor a legalján lévő switch case-ben volt default ág, már nincs.
De nem tudom mit akar ez jelenteni!
Miért ne lenne szükség pl. szorzók implementálására?Kód: [link]
Hosszú nagyon, az egész csak a RAW Paste Data résznél látszódik.
Schematic: [link]
A kártya amire implementálok: Digilent Nexys 4 Artix 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest