- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
válasz
instantwater #14765 üzenetére
Pedig ha valami, akkor az erre valo atszokas az egyik legjobb befektetes, a helyes gepiras megtanulasa utan. Az 1-2 het atszokassal eltoltott ido (ami alatt azert nem teljesen 0 a produktivitasod!) a kovetkezo 10-20 evben, boven megterul azaltal, hogy egyenesen tarthatod a csukloidat es vallszelessegben a kezeidet.
Utana valoban fura lesz a hagyomanyos billentyuzet, de fokepp azert, mert kenyelmetlennek vagy fajdalmasnak fog tunni a hasznalata. Nalam ez volt az egyik ilyen tipikus "miert nem valtottam mar korabban?" felismeres.A normalis szek utan szerintem ez a masodik legfontosabb ergo szempontbol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest