Hirdetés
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Gumikacsa. Az elmagyarazassal rajossz, hogy hol van a lyuk a gondolatmenetben, mert a "masik" fel elott meg akarod vedeni. (En neha a ferjem hasznalom gumikacsanak, mert tul logikus az agyam es igy segit hogy o erti mirol beszelek, igy akar valoban segithetne is - de kb. egy kivetel volt hogy erdemben hozzaszolt, minden mas esetben maga a magyarazas oldotta meg, nem az o kerdesei vagy foleg tippje.) Egyebkent ezt mar vezeto tanartol is hallottam, odamegy a tanulohoz, magyarazd el nekem, es ahol elkezd lelassulni a gondolatmenet eloadasa, ott rakerdez, hogy miert is? Ugy hogy kozben oda se figyelt a tartalomra. Erdekes dolgai vannak az emberi agynak.
Mas kerdes hogy nem mindent old ez meg sajnos. Peldaul a specifikacioban (az adott esetben raadasul prog.verseny feladatszovegben, azok mestersegesek igy ritka a hiba vagy aluldefinialatlansag) egy benne rejlo ketertelmuseg nem tunt fel, es vadul kerestem a ket reszeredmeny kozul a masikban a hibat, holott az elsoben volt 2 sor kodnyira... szoval nem eleg biztosnak lenni hogy jo az algoritmusod, annak is biztosnak kell lennie, hogy a ke'rt feladatot oldja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- CRUCIAL 32GB DDR5 5600MHz CL46
- RTX 4060TI (Garanciás)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest