- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
boorit
csendes tag
Sziasztok!
Angularban fejlesztek egy kis appot, és van egy dolog, amivel elakadtam.
Az api az itemeket pagedlist-ben adja vissza, xdb, y-ik oldal. Ugyanezen az endpointon, lehet több dologra is szűrni, illetve megadni, hogy mi szerint rendezze az elemeket. Azzal kapcsolatban lenne kérdésem, hogy hogyan kellen az új elemet hozzáadni, illetve ha módosít a user, akkor a módosított elemet kicserélni a listában.
Azért vagyok elakadva ezzel, mert ha hozzáad vagy módosít egy elemet a user, akkor simán lehet, hogy az megadott filterekkel, rendezéssel annak az elemnek nem kellen megjelennie a listában. Pl dátum szerint szűr, utolsó 20 elemet mutatja, és a user hozzáad egy elemet 1 hónappal ezelőtti dátummal, ami nem esik az utolsó 20 elem közé.
Eredetileg úgy írtam meg, hogy az api által visszaadott új, vagy módosított elemet hozzáadom/kicserélem a tömbben, de a fent említettek miatt ez sokszor nem helyes működést eredményez, így marad az, hogy minden update/create után újra lekérem az elemeket. Viszont ebben az esetben meg az zavar, hogy a filtereket, paging adatokat is le kell tárolnom a state-ben (NGXS-t használok state managementre, tehát küldök egy create/update actiont az itemmel, ha ez végzett, akkor megy egy get action, és ehhez kell a state-ben tárolnom a filtereket )
Van erre jobb ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest