Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
Ezekiell #14379 üzenetére
Figyi, itt olyan embereknek csinálsz programot, akik már attól kiborulnak, ha egy gombnak más lesz a helye vagy a színe. De szó szerint...értem én, hogy itt mindenki a webet favorizálja, de én még nem láttam olyan webes irodai programot, amire elégedetten csettintettem volna, hogy igen, ezt webre kellett írni. De ha mutatsz pár példát szívesen megnézem.
Több száz milliós külföldi szoftvereket láttam már, egyik sem volt webes, inkább kiraktak az asztalra egy rdp ikont és kész (pedig worldwide szoftverek, amit mondjuk egy cégcsoport összes országában használnak). Most mondhatjuk, hogy persze, mert lusták átírni, de lehet, hogy nem minden való webre. Sőt igazából egy kezemen meg tudom számolni mennyi webes irodai alkalmazás láttam eddig életemben.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest