- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
Semmit se *kell* webre írni.
Elég nagy projekteken dolgoztam már nagyon nagy customereknek (ahol már nem köt az NDA: Barclays, Expedia pl), most is egy soksokmilliárd eurót kezelő bank(csoport)nak dolgozok, és ezek mindegyikbe webes alkalmazásokat használt mindenre. De még a bankban ülő kisasszony irodai szoftvere is webes
De más területén mozgunk a szakmának, nyilván csak a saját szeletünket látjuk jól. Ezért mondtam, hogy neked kell eldönteni végső soron, és ha amúgyse opció a 0ról írjuk újra, akkor a web eleve kiesett.
Az ügyfél igények meg amúgy is meghatározzák a projektet: akarhatsz te csillivilli Angularos webappot faszomtudjami UI mágiával: ha sikítófrászt kap tőle a user, mert a régi UI-t akarja és csak azt, akkor falnak is lehet menni, akkor is marad a régi szutyok -
Ispy
nagyúr
Most élő példa a feleségem: itt ül 2 szobával arrébb a laptopjávan, be van vpnezve a cégéhez, fellép rdpvel a saját benti gépére és dolgozik, semmi hátránya abból, hogy nem egy weboldalt nyomkod, a képernyőképek gond nélkül repkednek a neten. Eléri az összes alkalmazást, excel, emailt ami a munkájához kell, egyedül a nyomtatás problémás, de tk. az elmúlt 1 hónapban kiderült, hogy itthonról is pont úgy tud dolgozni, mint bentről (leszámítva, hogy engem zavar, hogy nem vagyok magamban
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nintendo Switch 2
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Filmgyűjtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest