- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
Semmit se *kell* webre írni.

Elég nagy projekteken dolgoztam már nagyon nagy customereknek (ahol már nem köt az NDA: Barclays, Expedia pl), most is egy soksokmilliárd eurót kezelő bank(csoport)nak dolgozok, és ezek mindegyikbe webes alkalmazásokat használt mindenre. De még a bankban ülő kisasszony irodai szoftvere is webes

De más területén mozgunk a szakmának, nyilván csak a saját szeletünket látjuk jól. Ezért mondtam, hogy neked kell eldönteni végső soron, és ha amúgyse opció a 0ról írjuk újra, akkor a web eleve kiesett.
Az ügyfél igények meg amúgy is meghatározzák a projektet: akarhatsz te csillivilli Angularos webappot faszomtudjami UI mágiával: ha sikítófrászt kap tőle a user, mert a régi UI-t akarja és csak azt, akkor falnak is lehet menni, akkor is marad a régi szutyok
-
Ispy
nagyúr
Most élő példa a feleségem: itt ül 2 szobával arrébb a laptopjávan, be van vpnezve a cégéhez, fellép rdpvel a saját benti gépére és dolgozik, semmi hátránya abból, hogy nem egy weboldalt nyomkod, a képernyőképek gond nélkül repkednek a neten. Eléri az összes alkalmazást, excel, emailt ami a munkájához kell, egyedül a nyomtatás problémás, de tk. az elmúlt 1 hónapban kiderült, hogy itthonról is pont úgy tud dolgozni, mint bentről (leszámítva, hogy engem zavar, hogy nem vagyok magamban
).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Powerbank topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- OLED monitor topic
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ELADÓ - Apple iPhone 14 Pro - 128gb
- Kiváló Thrustmaster T248 kormány + Posta! PS5 PS4 PC
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).