- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
Semmit se *kell* webre írni.
Elég nagy projekteken dolgoztam már nagyon nagy customereknek (ahol már nem köt az NDA: Barclays, Expedia pl), most is egy soksokmilliárd eurót kezelő bank(csoport)nak dolgozok, és ezek mindegyikbe webes alkalmazásokat használt mindenre. De még a bankban ülő kisasszony irodai szoftvere is webes
De más területén mozgunk a szakmának, nyilván csak a saját szeletünket látjuk jól. Ezért mondtam, hogy neked kell eldönteni végső soron, és ha amúgyse opció a 0ról írjuk újra, akkor a web eleve kiesett.
Az ügyfél igények meg amúgy is meghatározzák a projektet: akarhatsz te csillivilli Angularos webappot faszomtudjami UI mágiával: ha sikítófrászt kap tőle a user, mert a régi UI-t akarja és csak azt, akkor falnak is lehet menni, akkor is marad a régi szutyok -
Ispy
nagyúr
Most élő példa a feleségem: itt ül 2 szobával arrébb a laptopjávan, be van vpnezve a cégéhez, fellép rdpvel a saját benti gépére és dolgozik, semmi hátránya abból, hogy nem egy weboldalt nyomkod, a képernyőképek gond nélkül repkednek a neten. Eléri az összes alkalmazást, excel, emailt ami a munkájához kell, egyedül a nyomtatás problémás, de tk. az elmúlt 1 hónapban kiderült, hogy itthonról is pont úgy tud dolgozni, mint bentről (leszámítva, hogy engem zavar, hogy nem vagyok magamban
).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest