Új hozzászólás Aktív témák

• K1nG HuNp

őstag

attol fuggetlenul hogy en pl egyetemre jarok semmit sem tanultam ott amit nemileg is kamatoztatni tudtam a webes palyafutasom soran, talan a komhal1 tcp-s laborjat, hogy ertsem mi van a chrome devtools network tabjen

ugy tanulsz ha csinalsz majd kerdezel majd javitasz, illetve nekem ami nagyon erdekes volt az masok source-codejanak az olvasgatasa, nagyon sokat lehet belole tanulni, hogy mit hogyan is erdemes pontosan :D

amit en lattam hogy egy fiatalban keresnek az az elhivatottsag, jo munkakornyezetben junior/trainee kent ugyis alap feladatokat kapsz, 0 nyomassal es van vegtelen idod tanulni

es egyaltalan nem szabad felni semmitol, nekem nincs 2 eve hogy megirtam az elso sor javascriptem, meg az elso tick-tack-toe react appom, fogalmam sem volt hogy mit latok vagy csinalok de nagyon magaval ragadott, azota kb az egyetem masodvagonra kerult, keltem fekudtem a webbel es azota van commitom a next.js-ben meg kodom a sziget.hu-ban :D

a legszebb az egeszben h az egyetemhez is sokat hozzatett ez, a legjobb atlagom abban a felevben lett amikor mar dolgoztam es meg amelett is mindig kattogtam valami kis itthoni projekten es abban a fentmarado 2-3 oraban meg fokusszal tanultam ahelyett h egesz nap azzal szenvedtem volna ami hidegen hagy.

Új hozzászólás Aktív témák