Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
bozsozso
üzenetére
Alapvetően amit én mondtam, az egy webes irány. Futtatás: lesz egy webszervered, ami fogja neked szolgáltatni a weboldal fájljait (html, css, js, stb..). A PHP ott jön képbe, hogy te szeretnél pl adatot bevinni, adatokból oldalakat generálni, hasonlók. Ehhez kell a PHP. Az említett XAMPP több dolgot tartalmaz: van benne egy mysql db, egy Apache webszerver, hozzá PHP (meg ezenkívül még több dolog, de az nekünk most nem fontos). Amikor beírod a böngésző címsorába az oldal címét, a webszerver kiadja neked az adott oldalt és mivel az tartalmazni fog PHP scripteket, azok lefutnak. Te a php kódot nem fogod látni, csak a végleges HTML oldalt kapod meg, a PHP szerver oldalon fut. Azt, hogy lehet-e belőle .exe-t csinálni nem tudom (de tuti van valami ilyen elborult projekt), de nem is kell szerintem, pont ez a lényege.
A közös db-t azért írtam, mert gondoltam, hogy több helyről is el akarjátok érni, de mivel csak egy gépről, ez így tárgytalan.
Ha leszeded a XAMPP-ot, abban benne van minden, azzal már tudsz dolgozni.
cattus: azok is jók lehetnek, kérdés, hogy egy JavaFX mennyire jó kezdés olyannak, aki még nem látott (ez csak feltételezés, sry, ha tévedek) Java-t

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Trollok komolyan
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Konteó topic
- Túlmelegedés,fagyás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest