Hirdetés
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
skt
tag
Sziasztok!
Tudom ez már egy elcsépelt kérdés lesz, viszont én megpróbálnám a segítségeteket kérni.
Meg szeretnék tanulni programozni, konkrétan a nulláról, kezdetben magam, majd később folytatni valami Greenfox szerű "tanfolyamon". Tehát a cél egyértelműen, az hogy ebben szeretnék dolgozni a távoli jövőben.
Tudom, nem a nyelv a legfontosabb, hanem a gondolkodás,én is nagyon mélyen szeretném ezt a szakmát "megtanulni".
Kezdésnek Pythont gondoltam,vagy javát vagy valami webes dolgot. konkrétan még nem tudom mivel szeretnék foglalkozni. Akár mobil app fejlesztéssel (ios, android) akár ipari dolgokkal, vagy webes fejlesztéssel.
Kérdésem, hogy jó indulások lennének e ezek a nyelvek (szép magyar mondat) valamint mit ajánlotok mint forrás? Keresgéltem már pár helyen, de vagy régi volt, vagy nem tudtam megítélni a szakmaiságot.
Elnézést a hosszú kommentért, és a segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest