- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
skt
tag
Sziasztok!
Tudom ez már egy elcsépelt kérdés lesz, viszont én megpróbálnám a segítségeteket kérni.
Meg szeretnék tanulni programozni, konkrétan a nulláról, kezdetben magam, majd később folytatni valami Greenfox szerű "tanfolyamon". Tehát a cél egyértelműen, az hogy ebben szeretnék dolgozni a távoli jövőben.
Tudom, nem a nyelv a legfontosabb, hanem a gondolkodás,én is nagyon mélyen szeretném ezt a szakmát "megtanulni".
Kezdésnek Pythont gondoltam,vagy javát vagy valami webes dolgot. konkrétan még nem tudom mivel szeretnék foglalkozni. Akár mobil app fejlesztéssel (ios, android) akár ipari dolgokkal, vagy webes fejlesztéssel.
Kérdésem, hogy jó indulások lennének e ezek a nyelvek (szép magyar mondat) valamint mit ajánlotok mint forrás? Keresgéltem már pár helyen, de vagy régi volt, vagy nem tudtam megítélni a szakmaiságot.
Elnézést a hosszú kommentért, és a segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest