- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
skt
tag
Sziasztok!
Tudom ez már egy elcsépelt kérdés lesz, viszont én megpróbálnám a segítségeteket kérni.
Meg szeretnék tanulni programozni, konkrétan a nulláról, kezdetben magam, majd később folytatni valami Greenfox szerű "tanfolyamon". Tehát a cél egyértelműen, az hogy ebben szeretnék dolgozni a távoli jövőben.
Tudom, nem a nyelv a legfontosabb, hanem a gondolkodás,én is nagyon mélyen szeretném ezt a szakmát "megtanulni".
Kezdésnek Pythont gondoltam,vagy javát vagy valami webes dolgot. konkrétan még nem tudom mivel szeretnék foglalkozni. Akár mobil app fejlesztéssel (ios, android) akár ipari dolgokkal, vagy webes fejlesztéssel.
Kérdésem, hogy jó indulások lennének e ezek a nyelvek (szép magyar mondat) valamint mit ajánlotok mint forrás? Keresgéltem már pár helyen, de vagy régi volt, vagy nem tudtam megítélni a szakmaiságot.
Elnézést a hosszú kommentért, és a segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest