- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
smallmer #11901 üzenetére
A jelek szerint mindenáron ragaszkodsz a java-hoz. Ez esetben én a helyedben utána néznék, hogy milyen cross-platform megoldások vannak java-ra. Én C# vonalon mozgok inkább ott pl. a Xamarin mostanra egészen kiforrott cross-platform megoldás (android, ios, windows). Biztos, hogy valami ilyesmi van java vonalon is.
Aztán persze csinálhatsz appot webes megoldásokkal is, amit aztán becsomagolsz egy app-ba. Erre jó például az Adobe PhoneGap vagy a React Native. Ha a Safari nem lenne annyira reménytelenül szar, akkor Progressive Web Appként is hozzáláthatnál. Ezzel per pillanat (megelőlegezve, hogy két héten belül kijön az új windows 10 féléves update) csak Android és Windows platformot tudsz célozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest