Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
JAVA nyelven implementált programot kellene fejlesztenem.
A feladatnál Google API-t is szeretnék használni, tehát egy online alkalmazásról lenne szó. A lényege az lenne, hogy közlekedés közben(mondjuk auto-val) tudjunk bejelenteni hibákat. Ez ugye windowson nem nagyon jó, mert senki nem fogja előkapni a laptopot, hogy bejelentse mondjuk hogy fa dölt az útra.
Ahhoz kérném a segítségeteket, hogy milyen alkalmazás fejlesztése lenne célszerű? Gondoltam android alkalmazásra. iOS eszközeim vannak leginkábbí(ipad, iphone, macbook), de úgy tudom, hogy JAVA nyelvben nem lehet iOS alkalmazásokat fejleszetni. Ezért maradt az andoid mint ötlet.A másik ötletem egy alkalmazás ami webes felületen lenne elérhető, így minden platformon mehetne amelyen van böngésző.
Minden más ötletet szivesen veszek.
A lényeg, hogy windows asztali programokat fejlesztettem már java-ban(kisebb programokat), tehát van java tapasztalatom, csak kellene egy kis iránymutatás.
köszönöm és Kellemes Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- XIAOMI Redmi Note 14 Pro 5G 8/256
- POINT S WINTER S 185/65R15 88T téligumi acélfelnivel
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- 12700kf,RTX4060 8gb,32gb ddr5,6T m.2 ssd,stb .Új komplett középkategóriás gamer pc .
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest