- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
JAVA nyelven implementált programot kellene fejlesztenem.
A feladatnál Google API-t is szeretnék használni, tehát egy online alkalmazásról lenne szó. A lényege az lenne, hogy közlekedés közben(mondjuk auto-val) tudjunk bejelenteni hibákat. Ez ugye windowson nem nagyon jó, mert senki nem fogja előkapni a laptopot, hogy bejelentse mondjuk hogy fa dölt az útra.
Ahhoz kérném a segítségeteket, hogy milyen alkalmazás fejlesztése lenne célszerű? Gondoltam android alkalmazásra. iOS eszközeim vannak leginkábbí(ipad, iphone, macbook), de úgy tudom, hogy JAVA nyelvben nem lehet iOS alkalmazásokat fejleszetni. Ezért maradt az andoid mint ötlet.A másik ötletem egy alkalmazás ami webes felületen lenne elérhető, így minden platformon mehetne amelyen van böngésző.
Minden más ötletet szivesen veszek.
A lényeg, hogy windows asztali programokat fejlesztettem már java-ban(kisebb programokat), tehát van java tapasztalatom, csak kellene egy kis iránymutatás.
köszönöm és Kellemes Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC - 2db
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest