- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
JAVA nyelven implementált programot kellene fejlesztenem.
A feladatnál Google API-t is szeretnék használni, tehát egy online alkalmazásról lenne szó. A lényege az lenne, hogy közlekedés közben(mondjuk auto-val) tudjunk bejelenteni hibákat. Ez ugye windowson nem nagyon jó, mert senki nem fogja előkapni a laptopot, hogy bejelentse mondjuk hogy fa dölt az útra.
Ahhoz kérném a segítségeteket, hogy milyen alkalmazás fejlesztése lenne célszerű? Gondoltam android alkalmazásra. iOS eszközeim vannak leginkábbí(ipad, iphone, macbook), de úgy tudom, hogy JAVA nyelvben nem lehet iOS alkalmazásokat fejleszetni. Ezért maradt az andoid mint ötlet.A másik ötletem egy alkalmazás ami webes felületen lenne elérhető, így minden platformon mehetne amelyen van böngésző.
Minden más ötletet szivesen veszek.
A lényeg, hogy windows asztali programokat fejlesztettem már java-ban(kisebb programokat), tehát van java tapasztalatom, csak kellene egy kis iránymutatás.
köszönöm és Kellemes Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest