- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
válasz
Sischo
üzenetére
Én egy ilyen képzésen végeztem (Yellowroad, ez ingyenes, de utána fél évig csak ők közvetíthetnek ki (nekünk még 4 hónap volt)), a vége után 3 hónappal kezdtem el dolgozni egy nagy multinál, de 3 hét után már interjún voltam, csak sokáig tököltek a felvételivel. Kettőnket vettek fel a céghez, illetve velünk együtt még 2 Codecoolos srácot. Fizetés is elég jó, majdnem másfélszerese, mint amit a tanfolyamon garantálnak.
Egyébként ASP.Net-ben fejlesztünk most, ez nem volt a tanfolyam része, de a cég mondta, hogy kell, úgyhogy a képzés után önállóan tanultam. Eddig úgy érzem, jó az az alap, amit kaptunk, nyilván még elég sok idő elmegy az új technológiák tanulásával, de ez szerintem egyetem után is ugyanígy lenne, úgyhogy én elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- HP EliteBook 840 G9 12. gen i7, 32GB DDR5, érintőkijelző, prémium üzleti laptop!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest