Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor9
csendes tag
Sziasztok!
"Milyen prognyelvet lenne érdemes tanulnom" témában szeretnék pár tippet kérni.
A történetem röviden:
A főiskola alatt C#-ot tanultam, ám végül beágyazott rendszer fejlesztőként sikerült elhelyezkednem, ahol közel 6 évet húztam le. Idén váltottam, szerettem volna közelebb kerülni a családhoz/barátokhoz, és végül sikerült elhelyezkednem Székesfehérváron, hasonló pozícióban. Sajnos az elmúlt időszakban a motivációm eléggé a bizonyos kétéltű popója alá csúszott, részben a főnökünk stílusa, részben az elcseszett projektmenedzselés miatt. Ráadásul a helyünket sem érzem nagyon hosszú távon biztosítottnak: a cég Pesten is nyitott egy irodát, oda terveznek több embert felvenni. Persze a több tapasztalat egyelőre itt van, és a hangzatos ígéretek szerint maradhatunk, de na, ki tudja mit hoz a jövő.
Az már a váltás előtt egyértelművé vált, hogy Pesten elég sok beágyazott fejlesztőt keresnek, viszont én nem akarok oda felköltözni, se minden nap ingázni. Ezért egyrészt arra lennék kíváncsi, hogy jelenleg mik azok a nyelvek amikkel vidéken jobb esélyekkel lehet állást találni, ha úgy hozza a szükség? Mi az ami többször felbukkan?Hogy ne tétlenkedjek, a fentiek miatt udemyn befizettem egy JavaScript kurzusra. Még nagyon az elején járok, de az érdekelne, hogy az elvégzése/begyakorlása után merre lenne célszerű továbbhaladni? Jó pár frameworköt látok hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Parfüm topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- LED világítás a lakásban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED monitor topic
- Rövid játékmenet részleteket láthatunk az EXODUS-ból
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- HP ZBook 17 G3, 17,3" FHD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 4GB Nvidia, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ZBook 17 G3, 17,3" FHD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 4GB Nvidia, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest