Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
gborisz
tag
Sziasztok, iránymutatást szeretnék kérni.
Régebben ismerkedtem egész kicsit a témával (Turbo Pascal gimiben, szakdogámhoz Visual Basicben némi parasztvakítást megtanultam a netről), és most szeretnék írni egy programot, csak nem tudom mit írjak gugliba a Beginner's guide for .... után.
Alapvetően szöveges fájlokat akarok manipulálni, mindig ugyanúgy kellene egy minta alapján végignézni minden sort, és a végét lecserélni, ha az van ott "árok", legyen helyette "2". Notepadban cserélgetem, csak már unom, jó lenne ezt automatizálni, erre szeretnél írni vmi egyszerű kis dolgot. Merre induljak? Vegyem elő megint a VB-t és elevenítsem fel (azt a picit is már rég elfelejtettem), vagy Pythonról is olvasom, hogy egyszerű, jó kezdőknek, vagy valami más? Én meg tényleg csak ennyit akarok, hogy notepad helyett megcsinálja ezt nekem.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Battlefield 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nikon DSLR topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest