Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

Ahhoz valaki tudna segítséget adni, hogy azt hogy lehet megtanulni, hogy mikor mit kell használni a kívánt cél eléréséhez?
    Tudom ez elég hülyén hangzik , mert lényegében nincs mindenre konkrét megoldás, de úgy értem, hogy hiába értem, hogy a bizonyos parancsok milyen szintaktika alapján működnek, ha nem tudom, hogy a kívánt megoldáshoz azt a parancsot kell használni.

Tehát hiába tudom, hogy a for ciklus hogy néz ki ha nem tudom, hogy mikor célszerű használni .Vagy honnan tudom, hogy egy problémára nincs e egyszerűbb eljárás annál mint amit én elgondoltam, tehát, hogy ne kelljen újra feltalálnom a spanyol viaszt.

Mert egy egyszerű példánál maradva ,mondjuk egy kamatos kamatra kiadott hitel törlesztés számolásnál hiába tudom, hogy hogyan kell kiszámolni papíron , de nem tudom ,hogy mondjuk c++ ban egy programban mit kell használni hozzá.
    Mintha egy kocsi szerelésnél tudnám, hogyan kell kiszedni a gyertyákat, de nem tudom, hogy a kombinált fogót vagy a villáskulcsot használjam hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés