Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• opr

nagyúr

válasz bambano #11188 üzenetére

Egyreszt, a kollega nagyon kezdo. Egy szot nem ertene abbol, amit most leirtal.
    Masreszt, a megoldasom konkretan kevesebb muveletet vegez, mint a tied, es igen, O(n) az is.

Szerinted miert kerdeztem meg fentebb vagy haromszor, hogy sorrendben vannak-e az adatok a file-okban? :R

Amin en gondolkodtam meg, az a join-os megoldas volt, de vegul azt is elvetettem, pont azert, mert osszesen van 500db ID-ja, es olyan megoldast kellett irni, ami nem meg ezer kerdest vet fel, hanem egy teljesen kezdo ember le tudja kodolni egy par ora alatt.

Szerintem olvasd el meg egyszer amit irtam, es ertelmezd. Szoval szerintem meg egy programozas topikban ugy nem kene irkalni, hogy valaki anelkul, hogy teljesen megertene a feladatot, kritizal egy egyszeru es ertheto megoldast, behelyettesiti egy rosszabbal, ami meg bonyolultabb is, es mindezt nagy hangon teszi. ;) :R

Igy az utanad irokat vegigolvasva eleg ijeszto, hogy harombol harom embernek nem sikerult ertelmeznie egy ennyire egyszeru pelda ennyire trivialis megoldasat. :F

Új hozzászólás Aktív témák