- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Ket programot keresek regota, remelem, itt valaki talalkozott veluk, igy gyors ket kerdes:
1. haromnal tobb halmaz teruleti abrazolasara keresek programot, remeltem, iskolai oktatoban less, de eddig nem lattam ilyet.
2. a masik regota letezik Mozilla kiegeszitokent, eredetileg Collision volt, majd Lightbeam lett. Szepen abrazolja a meglatogatott weboldalak kozti kapcsolatokat, ha jol sejtem javascriptben fut minden.
Olyan valtozatot keresek, amikor en adhatom meg neki az abrazolando adatokat.Az is jo lenne, ha esetleg valaki ugy dontene, hogy ezek nagyszeru otletek es most hirtelen megirna oket, minden megoldas erdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest