Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Ket programot keresek regota, remelem, itt valaki talalkozott veluk, igy gyors ket kerdes:
1. haromnal tobb halmaz teruleti abrazolasara keresek programot, remeltem, iskolai oktatoban less, de eddig nem lattam ilyet.
2. a masik regota letezik Mozilla kiegeszitokent, eredetileg Collision volt, majd Lightbeam lett. Szepen abrazolja a meglatogatott weboldalak kozti kapcsolatokat, ha jol sejtem javascriptben fut minden.
Olyan valtozatot keresek, amikor en adhatom meg neki az abrazolando adatokat.Az is jo lenne, ha esetleg valaki ugy dontene, hogy ezek nagyszeru otletek es most hirtelen megirna oket, minden megoldas erdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest