Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
C#-pal nem lősz mellé, de azért pár dolgot.
Nekem mindkét diplomám megvan (villany és infó), és a kettő azért jelentősen más. Természetesen van átjárás, sok a közös terület, de ami nem közös, az sem kicsi. Ha inkább az infó és a programozás felé mozdulnál (ha így akarsz keresni, akkor az tűnik jobb választásnak), akkor gyúrj rá képzésekre, érdemes. Szokták ajánlani az Udemyt, tényleg nem rossz. Sajnos most visszaugrottak az árak, de tényleg jók.
Ha igazán jó leszel C#-ból, azzal piacképes leszel.
A "sok pénzt keresni" ne legyen az egyetlen motivációd. Nekem is az volt fiatalon, és hiba. Jó munkát és jó munkakörnyezetet keress, a pénz is jönni fog majd. Nem tudom, most mennyi idős vagy, hány éves akarsz millió felett keresni, de érdemes ebből visszavenni. Nettó 1m-hoz már nagyon jónak kell lenned majd valamiben. De a bruttóhoz is. Ha viszont csak az lebeg a szemed előtt, hogy ezt elérd, akkor a saját esélyeidet rontod. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB FHD+
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest