Hirdetés
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #10558 üzenetére
Nem feltétlenül, csak kezdésnek gondoltam. Szívesen adok pénzt értelmes dolgokért, csak sokszor nem tudom előre mi értelmes és mi nem. Amolyan próbaverzióként belenézek, ha tetszik megveszem.
Szedtem le nCore-ról olyan Lynda képzést, ami semmi újat nem adott, megnézhettem volna lynda-n is hiszen van 10 nap trial, de így szerencsére értelmesebb dologra is el tudom használni.
De ha találok egy jó könyvet, ami nem 20 ezer forint akkor meg fogom venni.
De sok ingyenes kurzus is van neten, az, hogy nCore-ról szedek le valamit nem feltétlenül jelenti, hogy fizetős.
Megvan a Kernighan/Ritchie féle C könyv is, meg a Benkőné féle C++ könyv is
Ne ebből induljunk ki. Hajlandó vagyok pénzt adni a befektetett tudásért, bár egy több százezres tanfolyam most nem férne bele.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Subaru topik
- Hálózati / IP kamera
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest