- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #10573 üzenetére
Most lehet leszólnak itt, de már 2 éve dolgozok Go-ban és külföldön is meg otthon is ölnek a Go programozókért. Annyira nincs belőlük, hogy kifizetnek neked 1 milliót otthon is, ha jó vagy benne. Elosztott rendszerfejlesztő pedig még annyi sincs. Szóval szerintem érdemes ebbe az irányba elindulni. Egy jó LinkedIn profil és tudás mellett otthonról a kanapéból programozhatsz sok pénzért. Persze elvárt egy erős tudásszint a témában, de mivel nincs Go programozó ezért sok cég ajánl olyat, hogy felvesznek, ha van egy alaptudásod belőle (amit 3 hónap alatt fel tudsz szedni), és hajlandó vagy megtanulni.
-
Ispy
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #10575 üzenetére
Kicsit talán nagyképű a kolléga, nem?
Persze az ő döntése, de ha csak tényleg emiatt állt fel, akkor nem ő járt jobban.
-
DNReNTi
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #10573 üzenetére
Az interju feladatok sokszor inkabb a gondolkodasmod es a problemamegoldo kepesseg felterkepezesre szolgalnak nem pedig egy eletszeru feladat. Valoszinuleg itt is errol volt szo. Mi is olyan feladatokat adunk a hozzank jelentkezoknek amibol 5-6 ora alatt felmerheto, hogy altalanosan milyen tapasztalatai vannak az adott palyazonak, ha ehhez ertelmetlen feladatot kell adjunk, hat adunk.
-
Ispy
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #10570 üzenetére
Nem tudom, lehet tévedek, de szerintem bruttó 1 misi az már inkább egy középvezetői szint, nem egy "mezei" kóderé. Biztosan vannak olyan cégek, ahol ennyit ki tudnak fizetni egy programozónak, de nem hiszem, hogy túl sok van belőlük, odakerülni meg végképp nem egyszerű.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #10570 üzenetére
Szerintem azt döntsd el mennyire szeretnél szakmádban dolgozni.
Ha igen, akkor C / C++, esetleg LabView (utóbbit nem ismerem, de tudom sok helyen használják)
Ha nem, akkor valószínűleg C# áll legközelebb a tapasztalataidhoz, de igazából akkor szóba jöhet sok más is, kérdés, hogy milyen terület érdekel a legjobban. -
válasz
T0mBd1gg3R #10561 üzenetére
C#-pal nem lősz mellé, de azért pár dolgot.
Nekem mindkét diplomám megvan (villany és infó), és a kettő azért jelentősen más. Természetesen van átjárás, sok a közös terület, de ami nem közös, az sem kicsi. Ha inkább az infó és a programozás felé mozdulnál (ha így akarsz keresni, akkor az tűnik jobb választásnak), akkor gyúrj rá képzésekre, érdemes. Szokták ajánlani az Udemyt, tényleg nem rossz. Sajnos most visszaugrottak az árak, de tényleg jók.
Ha igazán jó leszel C#-ból, azzal piacképes leszel.
A "sok pénzt keresni" ne legyen az egyetlen motivációd. Nekem is az volt fiatalon, és hiba. Jó munkát és jó munkakörnyezetet keress, a pénz is jönni fog majd. Nem tudom, most mennyi idős vagy, hány éves akarsz millió felett keresni, de érdemes ebből visszavenni. Nettó 1m-hoz már nagyon jónak kell lenned majd valamiben. De a bruttóhoz is. Ha viszont csak az lebeg a szemed előtt, hogy ezt elérd, akkor a saját esélyeidet rontod. Szerintem. -
bambano
titán
válasz
T0mBd1gg3R #10556 üzenetére
tehát sok pénzt szeretnél keresni, de mások munkáját nem akarod megfizetni?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #10556 üzenetére
elég rossz hozzáállás, itthon te sose fogsz megkeresni ennyit...esetleg kint bár ott is sztem a kezdőknek max 6-800 at adnak, itthon legjobb esetbe is agyontanult vezető kereshetne ennyit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged