Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Zsebszámológépek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Game completed.
kb 6 óra alatt végigvittem
Szigoróan csak a grafika miatt, mert az tényleg lenyűgöző
Amúgy meg egy hatalmas Q4 koppintás az egész, ahogy vártam
A csaj meghal a vége előtt nem sokkal, de még így is happy end lett
most pedig uninstall. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hamar betölti a demo-t, pár másodperc (1giga rammal)
Valami driver gond lesz nem? -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
reinstall se segített, csak annyit, hogy mostmár el sem indul a játék, a menübe se jutok be

-
Winner_hun
félisten
Mennyi idő, amíg betölti a demo-t? Mert felraktam, indítanám, várok, az háttérzajok mennek, de a csík nem kúszik feljebb, az elején megáll. Aztán nagy nehezen lelőttem, azóta mindig hibaüzenetet akar küldeni a mikrofosnak. Most rakom újra, hátha

-
ZakRob
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Options-Game options fül- Feel, legalábbis a demoban itt van.
-
Motion_Blur
félisten
Én meg szidom mindíg a 2mbit-et

Sajnos az egér sebességének állítását még mindíg nem találtam meg, így nagyon sz@r játszani
-
ZakRob
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
512-es nettel nem is lehet száguldozni.

-
ZakRob
senior tag
A fele már nekem is megvan, még vagy 3,5 óra van hátra és nekilátok én is.

-
(Kolombusz)
veterán
Nah, leért, feltettem.
Most mondjam azt, hogy imádom a doom3 motort?
Olyan fasza kis motor. 6800gt húzva sincs, 1280*1024 minden maxra húzva, 2x élsimitás megy. Sztem menne még af-el, meg mindennel szépen, de a látvány igyis nagyon durva.
Amúgy a játék is jónak tűnik, csak félelmetes.
-
Motion_Blur
félisten
A hangot nyomjátok fel, durva kis effektek vannak

-
ZakRob
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Úgy emlékszem lehet, csak jól eldugták.
-
ZakRob
senior tag
Remélem az nem számít wareznak, ha csak beszélünk róla.

-
(Kolombusz)
veterán
Nekem kevesebb, mint 2 óra és leér.

Délután ötre haza is érek, szal lesz itt haváj rendesen. :::::::::::
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
na mindjárt megérkezik
majd írok róla pár szót -
Motion_Blur
félisten
Nemsokára tudok tapasztalatot írni a teljessel kapcsolatban

-
pisti
őstag
Írd azt hogy neked nem tetszik, nem hoz izgalomba ez a fajta játékmenet.
Ez viszont nem ugyanaz mint a monotonitás, csak nem tudod másképp kifejezni amit érzel mikor ilyen fajta, hentelős FPSekkel játszol.
Olyan ez mint amikor én kipróbáltam a Sims2-t, látszott hogy igényesen meg van csinálva, 1xűen csak nem az én stílusom és nem élvezem, de attól még nem szóltam le.
Szóval nem kéne olyan jelzőket ráaggatni a játékra ami nem illik rá, csak mert nem tetszik. -
ZakRob
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ha a Quake-ben féltél, akkor itt is fogsz az garantált.

-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Nagyon félelmetes a játék?
A quake4nél félelmetesebb? Csak mert én az alatt is féltem.
-
Pala
veterán
Monoton bezony. Csak jobban tudom, hogy nekem az-e vagy sem!

Doom3 is az volt...viszont a Q4 a legrosszabb szvsz
Persze mindhárom szép, de az kevés.
A d3 pedig nem volt sötét..korábban írtam,hogy csak feljebb kell emelni a gammát a konzolból.teljesen kivilágosodni akkor sem fog, de jóval élvezhetőbb.
A Prey is unalmas, akarva sem tudok mást mondani
Ha szerinted jó, akkor játssz vele...szubjektív. Téged leköt, szerintem a látványt leszámítva nem rúghat labdába. Sajna ez van. -
dante3
addikt
Itt a teljes és még senki sem nyomja! Nahát!

-
Frigo
őstag
Naneeee méghogy monoton ?

Ahhoz a Doom 3-hoz hasoníltod ami tényleg másból se állt mint a pályákra tömött sorokban beteleportáló impek ledarálása 30 egyforma (és ugyanolyan sötét) pályán keresztül.Akkor ki kell hogy zökkentselek a fake valóságodból ,Prey demo már önmagában több változatosságot perezentált mint a Doom3-Quake 4 együtvéve.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pala
veterán
Nem is játszok vele...Ahhoz viszont, hogy erre juthassak, mégiscsak ki kellett próbálnom.
Mellesleg szerinted ez milyen kategóriának számít?? Mert szerintem egyszerű sci-fi és kész..az Unreal II utolsó pályái ugranak be róla. Szeretem a sci-fi játékokat, de vannak sokkal jobbak is ennél. -
Pala
veterán
Szerintem monoton...ez is ízlés dolga.
Egyhangú, folyamatos deja vu érzés, Doom3 harmadik felvonásban. Pedig próbáltam benne élvezetet keresni.
A környezet változhat, de a hangulat attól még (sajnos) lehet monoton. És szvsz az is
Jól néz ki, azt viszont kár lenne tagadni
Eléggé kettős érzésem van: a látvány üt, a kreativitás is érződik pl. a fegyverdesign és a játékmenetet feldobni szándékozó újdonságok terén (gravitációs móka, lélekjárás), mégis unalmas
-
pisti
őstag
-
Pala
veterán
Miért, baj az, ha valakinek nem jön be? Szerintem tényleg monoton, először még úgy gondoltam, hogy adok egy esélyt a teljesnek, most már köszönöm szépen, de megvagyok nélküle is. Vannak 5 meg 10 éves játékok amikkel sokkal jobban el lehet lenni, akkor meg miért pazarolnám az időmet olyanra, ami csak fél órára tudott lekötni!? Szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Akinek tetszik, az meg nosza, játsszon vele. Ízlések és pofonok. -
busman
veterán
Elvileg már elérhető...

-
pisti
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Max a ram miatt lehet kicsit swappol, de egyébként elég kell hogy legyen neki az a gép, 1024 medium beállításokhoz mondjuk.
-
Motion_Blur
félisten
Haveromnál láttam a game-t, most szedem a demo-t.
Remélem elég lesz hozzá ez a gép: Sempron@2500MHz, 512MB RAM@500MHz, Leadtek GF6600 húzva
-
Scream007
őstag
egész korrekt kis gém lesz ez, még 6600 gt-n is megy szépen

-
Volken
tag
Vki megtudja nekem mondani h mikor fog megjelenni ez a kis csemege??
-
Johnny Cage
addikt
Nekem a demo kifejezetten tetszett. Ez egy arena-szerű shooter-fps, de a lényeg, hogy a játék nem is akarja komolyabban venni magát, mint ami. Az inváziós történet bár elcsépelt, eredetinek egy percig sem akar tűnni - elég csak ránézni a ''marslakókra''. Az ötletek több új érdekes lehetőséget adnak a játékmenethez (ez még mindig csak egy shooter fps, hangsúlyozom), a történet pedig aranyos körités - üditő szinfolt a monotonitás ellen.
A Doom3 engine sajnos hozza a saját korlátait, igy a szűk tereket és a viszonylag sötét helyszineket, de alapjában véve jól néz ki.
Aki egy jó kis, Painkiller-szerű hentelésre vágyik - nyers-shooter tekintetében - újszerű ötletekkel és Duke Nukem-et idéző old-school hatásokkal, megtalálta a játékát. -
pisti
őstag
Lényeg hogy tudják az emberek hogy mi kell neki.
Egyiknek kaotikus, másiknak monoton, grafika meg átlagos...
Nem csodálom hogy M.o. nem piaca az számítógépes játékoknak, 1 milliárdan lennénk se lennénk jó célközönség, hiába csinálnak vmi jót, mindenkinek lesz vele vmi baja, és mindenkinek vmi más, nc. -
pisti
őstag
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
Igen végülis lőni kell ebbe is meg D3 ba is, tehát tényleg tökugyanaz a 2.
Neked annyira de annyira igazad van hogy az már szinte érthetetlen, hogy ezt mi eddig miért nem vettük észre?! -
twollah
nagyúr
Prey Tweak Guide
[link]
Erdemes atolvasni, bar ezeket a beallitasokat jozan paraszti esszel is ki lehet kovetkeztetni. -
Botee17
tag
-
twollah
nagyúr
Tegnap este kiprobaltam a multiplayer reszt, es leraktam a hajam.
Kegyetlenul el van talalva ez a gravitacios moka, hogy a palya szinte osszes falan lehet maszkalni. -
bigman00
tag
Elnézést ha ezzel a kérdéssel megsértek vkit de: ez nem vmi szolid doom kamu ?

-
rocket
nagyúr
Kiprobaltam a demot, egesz jo, bar sotet/arnyakos doom3 feeling megvan sajnos, 15 perc jatek alatt az is kiderult, hogy linearis a jatekmenet.
Ami nagyon nem tetszett az a karaktereknek a szinkronajai, nagyon erezni a hangsulyokon azt, hogy studioban kulon-kulon vettek fel szovegeket, minden jatekban igy csinaljak, de volt ahol nem ereztem mert a hangsulyok folyamatossagot kolcsonoztek a karakter beszedenek. -
dante3
addikt
Multit próbáltátok már?
-
Botee17
tag
Az én gondomat nem tudjátok, hogy mitől fagy????
Esetleg újabb videókártyadrivrt kéne felrakjak?? -
Pala
veterán
Kicsit off: Doom3 egyáltalán nem sötét játék.
a gammát a konzolból (nem menüből!!!!!) 1.5-2.0 közötti értékre kell állítani (kinek hogy tetszik), és máris kivilágosodik a környezet, és ami nagyon fontos: mindez úgy, hogy nem fakulnak, tompulnak a színek, se nem veszítenek a kontrasztból!
Sokkal több részlet észrevehető a környezetből és a hangulat is nő, így kifejezetten élvezetes és látványos volt végigvinni.
a parancs ''r_gamma x.xx'' (az x.xx helyére a gamma értéke, alapból 1.00)
én a Preyt csak 1.4-es gammával használom, mert ott alapból nem annyira sötét a környezet talán, mint a D3-ban. -
-
Pala
veterán
''Erősen attól tartok, hogy hosszú távon a játék unalomba fog fulladni, mert most még izgalmas a gravitációs trükk meg ezek, de az újdonságokon kívül 100% Quake 4 és Doom 3.'' - na pont ez tűnt fel nekem is...ezért is tűnt már a demó is kissé monotonnak
Szerintem a D3 engine-nek vannak olyan sajátos ''vonásai'' (hangulatbéli, szín -és fényvilággal kapcsolatos elemek, atmoszféra), amiket (sajnos vagy nem sajnos) nem lehet eltüntetni belőle...legfeljebb a körítést lehet csiszolni, de a Preyről is fél perc játék után ki lehet találni, hogy D3-ra épül.
Látszik az igyekezet, hogy próbáltak eredeti és izgalmas elemeket beletteni a játékba, de valahogy attól félek, mégis érződni fog a teljes verzión, hogy ez ''csak'' egy felturbózott Doom3
Az viszont szerintem nem igaz, hogy onnan vették volna át a textúrákat egy az egyben...szerintem ebben műs textúrák vannak, legfeljebb a többé-kevésbé hasonló környezet alapján gondolják egyesek, hogy ugyanazokat használták fel. -
Müge
tag
Na, ígéretemhez híven felraktam, kipróbáltam!
A hangulat nagyon el van találva, aki még nem játszott vele, az képzelje el a War Of The Worlds-öt megspékelve az Alien-nel ( biomechanikus környezet stb. ), mindezt Doom 3 köntösben, szuper sci-fi körítéssel!
Egyelőre így demó alapján: tetszik.
A grafika nem nagy durranás, Doom 3 szint. A játék ereje a hangulatban és a sztoriban ( nem mintha eredeti lenne, csak azon kaptam magam, hogy nagyon érdekel, mi lesz a fickó barátnőjével, hogyan fogjuk megemnteni stb. ), no meg az újításokban van. Iszonyat furcsa a gravitációs szoba, sokszor azt sem tudtam, honnan lőnek, merre mehetek stb.
A hangok és a zene átlagosnak mondható, nekem egyből a quake 4 ugrott be.
Erősen attól tartok, hogy hosszú távon a játék unalomba fog fulladni, mert most még izgalmas a gravitációs trükk meg ezek, de az újdonságokon kívül 100% Quake 4 és Doom 3.
''Meglátjuk'' kategória.
Én személy szerint jobban pörrenek az új Chrome-ra és a Crysis-ra, de ez ízlés dolga...
Erősen ajánlom mindenkinek a kipróbálását! -
Frigo
őstag
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
Kb annyi közös van bennük ugyanaz az engine meg szörnyeket kel darálni ,ezen kívül semmi más közös nincs.FX-hez meg annyit ,hogy mikor még új volt akkor se számított egy csúcs kártyának ,az pedig nem tegnap volt.

-
GeorgeBerger
tag
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
Na ez eddig volt jó..
Egy-az-egyben doom3, átvették még a textúrákat is. Köszönöm, de doom3-ból már volt elegem.
Az FX-emen fut úgy, mint anno a Doom3 a GF3-asomon. Röhej.. -
GeorgeBerger
tag
Most raboltak el a kocsmából..
Ez kész. A hangulat ott van, csak én inkább FEAR-es irányba vittem volna el a dolgot, mint ez az űrbéli izé.
Onnantól, hogy elmegy a villany, lehetne sejtelmesebb is a dolog.
Kicsit a 60-as évek amerikai paranoiája jutott eszembe, de hogy miről, azt nem tudom. Talán amikor felemelkedett a furgon.
A zene az nagyon ott van. Don't fear the reaper miközben épp emelkedem fölfelé egy zöld nyalábban.
-
Botee17
tag
Huhhh... Ez a játék bűntet. Nagyon király. Gondolkoztat is szerencsére
. A hangulatot nagyon belőtték, csak az az egy problémám van vele, hogy mit keres egy indián az űrben
. De nembaj. Ez is csak egyedivé teszi a játékot. Viszont van 1 nagy problémám vele
. Nyugodtan játszok vele, amikor egyszercsak szétesik kis kockákra a kép és lefagy a gép. Nem tudom mi a baja. Talán a konfigom?? GeCube ati radeon 9600XT 128MB-s, Asus A8V, A64 3000+, 512MB RAM. -
Kain
senior tag
Demó alapján jónak tűnik.Graf az jó,az egy térben való 3 gravitációs megnyilvánulás jó 5let,szellem lét is poén,hangok pláne,és le a kalappal,zseniálisan van optimalizálva.
Abban viszont egyetértek,ha a teljes is csak a botorkálunk a sötétben koncepcióra fog alapulni akkor kuka lesz a helye.D3-is pont ezért utáltam,Q4 az meg határeset volt.
Valaki tapasztalta benne a játékoshoz igazodó AI-t?Nekem nem volt gondom benne a harcal.... -
Pala
veterán
''Régen, ugye, a doom korában nem nagyon bírta volna az átlaggépek konfigja a nagy, szabad tereket.''
Tudom, hogy nem ez volt a mondandód fő része, de ez így akkor sem igaz.
Doom, Doom2, Hexen, Heretic (a 2 másik híres doom-motoros fps) mind-mind hatalmas tereket vonultattak fel. -
Müge
tag
Bár még nem volt alkalmam kipróbálni a gámát, este rásasolok, megígérem.
Egyébként elöljáróban csak annyit, hogy szerintem ezt a ''futok a folyósóban, sötét van, jönnek a monszták, bunker'' típusú játékmenetet el kellene lassan temetni. Régen, ugye, a doom korában nem nagyon bírta volna az átlaggépek konfigja a nagy, szabad tereket.
Manapság azonban szerintem már inkább abba az irányba kellene elmozdulni, hogy a szabadban mászkálunk, és minél jobb fizikát alkotunk a játékhoz...
Én azóta vagyok FPS-es, amióta nagy, nyitott tereken lehet mászkálni. Ha a Prey is kimerül abban, hogy ''csövek, szörnyek, kapcsolók, sötét'', akkor felejtős
. és ezen nem változtatnak az eredtinek szánt 5letek sem. Nekem a Half 2, Far Cry, Battlefield 2 típusú játékok jönnek be. Részletes, szép grafika, de nem sötét folyosókban botorkálás. Hát komolyan mondom a Doom 3-ban én egyszerűen az orromig sem láttam, pedig maga a játék fílinges lenne. Egyszerűen abbahagytam, mert nem láttam semmit. Csak csökkent az energiám, és meg is haltam, mire megláttam, hogy valami szörny boxolgat...
Szóval, nem sok reményt fűzök a képek alapján a játékhoz, de hátha...
Szerintem ennek a fajta FPS-nek nincs jövője, de majd meglátjuk
-
Frigo
őstag
Ki találta meg a demoban a titkos pályát ?Álítólag annál a résznél kell keresni mikor azt mondja ''poor bastards '' .

-
Pala
veterán
jó neked

Én már eleget láttam ilyen tipusú környezetből, mint amint itt az idegen világban tapasztaltam
Ennek ellenére nem tartom unalmasnak, mert mégiscsak elég látványos, szal a teljesre kíváncsi vagyok. Elvégre a fegyverek terén + a lélekjárást és a gravitációval való játszadozást illetően eléggé kreatívak voltak a fejlesztők, szóval hozott annyi újdonságot, hogy akár az év FPS is lehessen belőle...csak a körítéssel kapcsolatban volt egy kis ''dézsávűm''.
[Szerkesztve] -
deicide
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
nekem is ezt irta ki, ujra kellett rakni a vga drivert, mert az opengl nem volt felrakva rendesen.
-
Frigo
őstag
Szerintem egyáltalán nem volt monoton ,szinte mindíg történt valami : valami új játékelem felbukkanása vagy előrehaladás a sztoriban.Szinte alig vettem észre hogy lenne üresjárat a játékban remélem ezt tudják folytatni a teljesben is és nem megy el a HL2 féle ''jól nyujtsuk el a játékrészeket hogy meglegyen a beigért minimum 6 óra játékidő''

-
Pala
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
öhh, Vista
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pedig a látványért érdemes lenne kipróbálnod!
A játékmenettel mindössze annyi bajom volt, hogy már a demóban is kezdett kicsit monotonná válni a helyszínek ismétlődése miatt..annak ellenére, hogy az elején a bár, majd később az indián hegyvidék megszínesítette a dolgot. A harcok sem kifejezetten élvezetesek. A többi rendben van: grafika szuper, zene is nagyon ott van, továbbá nekem a beszédhangok is nagyon bejönnek. -
Winner_hun
félisten
Bruáá

[link] -
Dilikutya
félisten
A DirectX nem csak a grafika miatt kell, a hangot is az vezérli. egyébként tudom, hogy nem a maximumot kapom, bár igazából semmit sem hiányolok. Amit nem lehet elvitatni tőlük, az az, hogy a játék motorja nagyon jól meg lett írva, mondhatni szalonképessé tették a D3 engine-t.
-
twollah
nagyúr
Nem vagyok egy nagy jatekos, de a demo leszedese utan szinte azonnal felraktam, es meg aznap jonehanyszor elinditottam a jatekot annyira tetszett (tetszik).
Vegre vmi friss ver az FPSek vilagaban.
A dimenzio kapu, gravitacios moka nagyon otletes.
Remelem a teljes verzio is ilyen jatszhato lesz, es nem fullad az unalomba az egesz.
A Doom 3ban a sotetben valo botorkalas, a Quake 4ben a menj ide, menj oda volt egy ido utan unalmas.
Az elobbit egyszeruen nem volt turelmem vegig jatszani, az utobbi fogcsikorgatva vegig vittem, de a vege fele mar ugy voltam vele, hogy elalszom jatek kozben. -
sakeee82
aktív tag
Akárki akármit mond ez a game odaver minden eddigi FPS-nek!!!
Nincs olyan játék ami egyformán mindenkinek tetszik, ezt el kell fogadni! És véleményt is bárki mondhat!
Half-Life 2,Quake 4,Far Cry melyek szintén nagyon jó gamek, de simán jobb nálluk, persze ez ugye új game.
Ilyen grafikai rutinnal nem sok játék büszkélkedhet! Mondjon nekem vki olyan gamet ami így néz ki és így fut gyenge gépeken is(Crysys, Unreal 2007 kivételével)... -
Vincsó
aktív tag
Jujjjuujjjúúúúúújjj ez a multi nagyon durva

Amúgy örvendetes hogy a jó öreg 9800 Pro-n is szépen fut
-
Pala
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
nálam is szerintem a maxot kihozza belőle a gép
egyedül SM3 nincs a VGA-mban, ami manapság felkapott
de R8500 és R9600 között sokkal több a különbség tudásban, mint R9600 és egy erősebb kártya között
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear OLED 45GX950A 5K2K WOLED 3 év gyártoi garancia!
- Gamer / Munka PC i5-11600K 32GB DDR4 3200MHz 500GB Samsung NVMe SSD Arctic Vízhűtés
- Egyedi gépházad van? NINCS! Itt a lehetőség NONAME-1 ATX Gépház! Ingyen MPL-el
- Dell Alienware AW2518HF 240hz 1ms monitor
- M1 MAX macbook pro 16" eladó! (10/32 mag /64GB ram/1TB)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így kell ezt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Mi a server neve?