Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Zsebszámológépek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Amúgy hidd el nekem, te a 8500-as Radeonoddal korántsem a maxot kapod látványban..itt nem holmi OpenGL elméletekre kell alapozni
Vajon a Doom3-hoz miért kell directX?? ha csak opengl-re épülne, nem kellene hozzá (mint ahogy pl. a q3-hoz egyáltalán nem is kell)
de ha valóban csak 100% opneGL-es a cucc, akkor itt van ez: nekem volt 8500-asom, Doom3-maztam vele...szép volt
vettem egy 9600XT-t, azzal sokkal szebb volt és élettel telibb
Egy ennél is erősebb kártyán (ami manapság már nem ritka) valszeg még szebb lenne. -
Gyusz
őstag
Mit mondjak, én sem estem hasra a játéktól. A grafikával semmi bajom, nekem elég szép, viszont a környezet elég egyhangúnak tűnik. A fegyverek abszolút nem tetszettek, se kinézetre, se használhatóságra, se hangra való tekintettel. Ebben még mindig a Painkiller az ász. Az ellenfelektől sem vágtam hanyatt magam, szerintem elég ötlettelen a kinézetük és nem is tűntek túl okosnak.
Korrekt iparosmunkának, egyszer végigjátszható játéknak tűnik. Csak nehogy szegény Duke Nukem Forever is így járjon...
[Szerkesztve] -
Shodan
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Van olyan játék is amit te nem fikázol?!
(hidd el hogy egy jobb kártyával biztos hogy élvezetesebb.Ez kb olyan mintha egy mozi filmet mindig csak kamerás verzióba néznél otthon, végül is úgy is átjön, de köze nincs a kettőnek egymáshoz.)
Nekem nagyon tetszett így elsőre, végre kis kreativitást látok .Legtöbb dologhoz hozzá lehet nyúlni, wc, csap , kicsinyítés stb. látszik duke rokonság.
Doom3 stílus de mégis valahogy más. Főszereplő hangja viszont nem a legjobb.
A világ amit alkottak, nagyon átjön, nem földhöz ragadt, igazi idegen, alienes.
Várom a teljest....ha jól tudom már goldba ment így lehet hogy még a 10.éig se kell várni.
[Szerkesztve] -
Frigo
őstag
Multit szokta valaki nyomni a Ph!-ról?
-
Pala
veterán
Picit kitapogattam a beállításokat és kifigyeltem, hogyan lehet a legtöbb fps-t kicsikarni úgy, hogy közben a látvány a maximumhoz képest szinte alig csökkenjen.
A titok az ''advanced 2'' menüben a glow és a high quality particles (vmi ilyesmi neve van), ezeket kikapcsolva nálam nagyon megugrott az fps, és a kinézet még mindig brutál, ellenben további butítás szinte alig hoz +fps-t.
akiknek atom gépe van, azokra ez nem vonatkozik
[Szerkesztve] -
Frigo
őstag
Megjelenés napja Juli 10 ,kérdés már csak az hogy addig hogy bírjuk ki .

Szlobig :igen D3 engine-s a játék ,rokonságot szinte le se tudná tagadni .
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Azért nem olyan fekália a játék.(bár a szönyes játékokat zsigerből utálom) Nekem tetszett a mennyezeten járás, a ''kilépek a testemből effekt'' is jó, a grafika nekem már Doom3-ban is megfelelt, és tényleg jól fut. (egy-két vizuális nyalókától azért érezhetően lecsökken az FPS). Nem forradalmi a cucc, valahol a HL2 és a Quake 4 közt van (nem olyan ''tudományos, mint a HL2, de nem is olyan eszetlen mint a Q4), tisztességes iparosmunka.
-
Leszedtem a demót én is és mit mondjak elég brutál a grafika 1280X124-be fullon mindennel hasít rendesen, de ha jól látom doom 3 motoros igaz?
-
Pala
veterán
Hi!
Nekem nagyon bejön, szerintem sokkal szebb, mint a Doom3 és ráadásul ugyanazon a gépen jobban is fut, lényegesen jobban, az én 9600XT-mel 1024-ben majdhogynem teljesen maxom szaggatás nélkül megy
Dilikutya: attól még hogy a Doom 3 2 éve jelent meg, nem biztos hogy a Preyhez utána használták fel a motorját...hiszen a Quake4 fejlesztése sem akkor kezdődött, mikor a Doom3 kijött, hanem a D3-éval párhuzamosan haladt..én ezt nem tartom kizártnak a Prey esetében sem.
Talán az eddigi legbrutálisbb vizuális látvánnyal megáldott játék, kipróbáltam 1280-ban 6x AA + 16x AF-el is, és ámulatba ejtő, a Q4-et is túlszárnyalja.
+ nagyon jó a menüzene
-
Dilikutya
félisten
Kipróbáltam a demót. Csak pislogtam, mi a f*sz van
. Gyerekek, ti még sohasem láttatok PC-s játékot? Valami csúnya földönkívüli népség már megint a mi szépséges kis sárgolyónkat nézte ki magának, és ránk vár a nemes feladat, hogy jobb létre szenderítsük ezeket a csúfságokat. röviden ennyi, amennyi nekem átjött a demóból. A portálok mint nagy újítás? Én annyira nem élveztem el tőlük, őszintén szólva egyáltalán nem dobta fel a játékot. Ez egy teljesen sablonos marslakó-kivégzős FPS, mindenféle undormány fegyverrel. Az egész pontosan olyan, amilyennek lennie kellett volna 10 évvel ezelőtt, amikor belekezdtek. Viszont ma nem állja meg a helyét.
Egyébként fogalmam sincs, mi tartott ezeknek 10 évig. A játékmeneten nyilván nem sokat kellett agyalni, ilyen már 1996-ban is volt. a grafikus motor fejlesztése sem hiszem, hogy sok gondot okozott nekik, mivel a Doom3 csak két éve jelent meg, tehát legfeljebb ennyi ideje fejleszthettek rá. Hogy előtte mit csináltak 8 évig, rejtély. Őszintén nem értem, mitől van úgy hasra esve a társadalom.
Ejtsünk pár szót a grafikáról is. 2004-es színvonal, a Doom3-hoz nem tettek hozzá semmit, az ellenfelek szépen kidolgozottak, a környezet talán valamivel részletesebb. Kérem, az okoskodók most maradjanak távol, akik fel akarják emlegetni nekem a videókártyám életkorát. Nekik mondom, hogy a Prey OpenGl alapú játék, nem DirectX, és tudtommal a Radeon 8500 tökéletesen támogatja a legutóbbi verziót belőle, merthogy nem túl gyakran jelenik meg új, hála az égnek. Ergo nem szenvedek a kimaradt effektektől.
Amin viszont meglepődtem, az az, hogy 1024*768-as felbontás, high beállításokkal tökéletesen játszható, nem akad meg. Nem mértem, de 20 fps fölött kell lennie. És ez engem eléggé meglepett, tekintettel arra, hogy a Doom3 ezt az értéket csonttá butitva hozza csak, és a Quake4 sem fut olyan szépen. De ez csodásan, simán, gördülékenyen, miközben ugyanazt a látványt nyújtja. Először is, le a kalappal a fejlesztők előtt, hogy emberesen megpofozták a D3 motort, másodszor pedig seggberúgás, mert egy az egyben átemelték annak a textúráit. Ugyanazok a padlóelemek, csövek, falak és egyebek köszönnek vissza, még az ellenfelek is hasonlóak, nyilván valami adásba nem kerül pokolfajzatot kértek kölcsön az id-től. Gyakorlatilag ugyanúgy néz ki, mint a már említett két játék, viszont nagy pozitívum, hogy remekül fut kisebb videókártyákkal is (2GHz körüli gép és 1Gb RAM pedig manapság már nem nagy extra). Azonban mégsem vagyok maradéktalanul boldog, hiszen félidőben kiléptem a játékból, ugyanis untam. Teljességgel kizárt, hogy ebből én valaha végig bírjam játszani a teljes verziót. Akinek fagy, vagy bármi egyéb gondja van, inkább ne olvassa ezt: én a 6.14.10.6517 verziószámú driver használom, gőzöm sincs ez melyik catalyst-ban van benne, a dátumból ítélve talán az 5.2-5.3. Másfél éve ugyanazt a drivert használom, ez van nekem kiírva a szoftveres DVD-re, ezt rakom fel mindig, és eddig még minden játék ment vele. És még mondja valaki, hogy az ATI-nál nem tudnak drivert írni
. -
Nanaman
csendes tag
Letöltöttem a demót én is de ismeretlen fájltípus...nemtom kicsomagolni se, elindítani se, kéne egy kis help! Milyen kiterjesztésű a fájl? A neve vmi 1_1 asszem...
A válaszokat előre is köszi
-
Volken
tag
Hat skacok ez eszmeletlen!!!
Nagyon teccik.Reg jatszottam olyan jatekkal ami telleg ennyi uj dolgot mutatott volna be.
Nagyon kir.

[Szerkesztve] -
vazimódó
senior tag
Hát srácok nemtom mi van,de nem oldódott meg a probléma továbbra sem.
Ha tud valaki valami megoldást az ne fogja vissza magát.
Köszi!
Ezeket írja ki:
ERROR: The current video card / driver combination does not support the necessary features.
The current video card / driver combination does not support the necessary features.
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL -
vazimódó
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom.
Indítanám a demo-t és ezt írja ki:
ERROR: The current video card / driver combination does not support the necessary features.
Egy PCI-E 6600GT-ről van szó.
Jelenleg a 81.98.driver van fenn.
Mi lehet erre a megoldás?
Van valakinek ötlete?
Esetleg tegyek fel más drivert?
A segítséget előre is köszönöm.
[Szerkesztve] -
sakeee82
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon faja a game, 9600Pro-val nyomom 800*600 max graphic-al és le a kalappal előtte(A64 3,5+, 768 RAM)!
De!!!!!!
Mondjátok, hog nem csak nállam fagy ki 20 percenként, mert ha igen akkor sztem a vidkari-m nem bírja a tempót....
[Szerkesztve] -
Frigo
őstag
Kitoltam a demot nagyon faja eleddig az év FPS . Demo meglepően hosszúra sikerült ,5-6 pályát biztos belepaszíroztak a 3DREALM-ék + még van két multi pálya is és az egész kevesebb 500 megánál .Szóval nagy riszpekt a 3D Realmsnek .

-
Dilikutya
félisten
Legyen már demó link is
[link] -
axel_foley
tag
nem rossz ez a demo. szép, de annyira a gépigénye se nagy, és van benne egy pár igen jo ötlet. föleg ez a dimenziokapuszerüség tetszik
meg az a szellemesdi is jopofa. csak kár hogy csak demo 
-
Vincsó
aktív tag
Fent van gamestaron is meg gamershell-en és a nagyobb oldalakon

Lehet normálisan tölteni
-
Vincsó
aktív tag
Nah még 10 mp és demó

-
peterszky
őstag
Prey gone gold
: [link] -
Frigo
őstag
Nem tudom láttátok-e már ?Beszámoló a Prey demo-ról :
[link]
Gépigénye nem lesz vészes ,srác gépén (P4 2.2 ,sima 6800) nagyon szépen futot .
Demo amúgy igen hosszú lesz ,45 perc kell a végigviteléhez.
+ jah lesz multi is ,remélem majd összefutunk a szervereken .
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
1 nap 17 óra 47 perc és 28 másodperc múlva érkezik a demó!

Gamestaron ott a számláló. -
dante3
addikt
Gépigényről:
System Requirements
Minimum
CPU Speed: Intel Pentium 4 2.0Ghz / AMD Athlon XP 2000+ processor
RAM: 512MB system RAM
Video Card: 100% DirectX 9.0c compatible 64MB video card with latest manufacturer drivers (see supported chipsets below)
Drive: 8X CD-ROM (standard edition), DVD-ROM (Limited Collector�s Edition)
Hard Drive: 2.2GB of uncompressed free hard drive space
Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible 16-bit sound card
Operating System: Microsoft Windows 2000 or XP with latest service pack installed
DirectX Version: DirectX 9.0c (included on disc)
Internet: Internet connection required for install verification
Recommended
CPU Speed: Intel Pentium 4 2.5Ghz / AMD Athlon XP 2500+ processor
RAM: 1GB system RAM
Video Card: ATI Radeon X800 series or higher video card with latest manufacturer drivers
Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi series sound card
Internet: Broadband internet connection or LAN required for multiplayer
Supported Video Card Chipsets
ATI:
ATI Radeon 9600 series, ATI Radeon 9700 series, ATI Radeon 9800 series, ATI Radeon X300 series, ATI Radeon X550 series, ATI Radeon X600 series, ATI Radeon X700 series, ATI Radeon X800 series, ATI Radeon X1300 series, ATI Radeon X1600 series, ATI Radeon X1800 series, ATI Radeon X1900 series, or better with latest manufacturer drivers. NVIDIA:
NVIDIA GeForce3/Ti series, NVIDIA GeForce4/Ti, NVIDIA GeForce FX 5800 series, NVIDIA GeForce 5900 series, NVIDIA GeForce 6200 series, NVIDIA GeForce 6600 series, NVIDIA GeForce 6800 series, NVIDIA GeForce 7300 series, NVIDIA GeForce 7600 series, NVIDIA GeForce 7800 series, NVIDIA GeForce 7900 series, or better with latest manufacturer
-
Xelo
addikt
UP emberek:
5nap 7óra 11perc a DEMO megjelenésig! a visszaszámlálást mindenki nyomon követheti a Gamestar Online-on!
www.gamestar.hu
jövőhét csütörtökön megyek ki 1hónapra Amerikába, és egy high-end konfiggal térek vissza, azzal fogok nekiülni.. (aláírásom) -
bigman00
tag
Fura 1 game lessz ez: 1 cherokee indiánnal kell az űrben szaladgálni az űrhajók plafonján ?
Biztos kell ez nekünk ? -
Dilikutya
félisten
válasz
peterszky
üzenetére
Hmmm... a falonmászás mit takar?
A portálokat sem igazán tudom, mik is akarnak lenni. Az asztrális kivetődéstől viszont nem igazán fogok hanyatt vágódni, úgy érzem. Egyedinek lehet, hogy egyedi, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy korszakalkotó, és hogy pont ez a játék fogja majd megreformálni az FPS műfaját. A portálok már az 1998-as E3-as videóban is láthatóak voltak, azóta azonban senki sem vette elő ezeket újra, tudomásom szerint, így hajlok arra, hogy nem egy nagy wasistdas
. -
Dilikutya
félisten
Aham. Ettől függetlenül azért továbbra is örülök, mert rá fognak érni
.
Őszintén szólva, a képek és a videó alapján nem fostam bokán magam a látványtól. Igazság szerint ha nem tudnám, hogy ez a Prey, akkor azt hinném, a Doom3-at látom. 10 év... bele se merek gondolni, hányszor írták át ezt is, mire végül úgy döntöttek, szarnak az egészbe, és inkább licenszelik a D3 motorját
. -
Dilikutya
félisten
Június 22-én Prey demó: [link].
Hátha lesz most már ideje a 3D Realms-nak a másik maratoni projektet is befejezni
.
[Szerkesztve] -
Cicero
őstag
Európában 2006.07.07-én fog megjelenni

-
vazimódó
senior tag
Van új hd videjóóóó!

[link] -
vazimódó
senior tag
Sziasztok! Megjelenési dátumot tud valaki? Legalább valami hozzávetőlegeset?

Én valami júliusról hallottam.
[Szerkesztve] -
Cicero
őstag
Se új kép, se új videó...

-
AMD-s
tag
Elvileg külföldön megjelent tudtok róla vmi konkrétat?
-
Cicero
őstag
E3 1998 Prey Trailer [link] ^.^
-
Cicero
őstag
Már kiadhatnának egy demót is...
-
dante3
addikt
Megjelenés JÚNIUS!!!

[link] -
dante3
addikt
Hivatalos website! [link]
-
dante3
addikt
[link]
Igaz,hogy x360-as videó,de talán nem fog eltűnni a játék a semmibe pc-n sem! -
Xelo
addikt
nahh kicsit beleszólok ebbe is
megnéztem még anno egy videót rólla, hát vmi isteni.. tényleg a gravitációs efektek ahogy összerakták, meg ugy az egész.. szal nem semmi... ha jól fog sikerülni, és nem is a köv. században jelenik meg, nagyon boldog leszek... 
-
Dilikutya
félisten
Kis kedvlelombozó: Bővebben: link

-
Integra
titán
válasz
JagdPanther
üzenetére
olvasd végig a gamestarban a nagy cikket róla mi miért van úgy ahogy
de valszeg a sci-fi nem a te világod -
JagdPanther
aktív tag
nekem annyira nem teccett lehet szép a grafkója de nekem túl futurisztikus meg kicsit fura h rámegyek egy részre és megfordul a pálya olyan mint a régi winfosos képernyőkimélö!
csak szebb
-
Dying Fetus
tag
nekem nagyon tetszett a trailere.(gsen volt)
csak mikor jelenik meg?? -
Integra
titán
most néztem meg a gamestar dvd-n a múvít.
nem semmi, ha hajam leraktam magam mellé
egyszerűen döbbenetes mennyire állat lett a gravitáció változás, a nyíló dimenzió ablakok és minden amivel az fps teljesen új szintre emelkedett. legalábbis nálam.
ilyen pályán kánter sztrájkozni, és jónak lenni, na az a királyság
[Szerkesztve] -
Frigo
őstag
Prey videó ,jó nagy:
Bővebben: link
Érdemes megnézni mert talán ez az eddigi legszebb Doom 3 motoros játék.
[Szerkesztve] -
[infinity]
csendes tag
Egész jónak tűnik a képek alapján, bár sztem túl doom3-as.
Mondjuk abból az Engine-ből nemnagyon tudok másfajta jellegű játékot elképzelni
, csak ilyen darkosabb fps-t. Viszont a source-al tényleg jobban jártak volna, és sokkal nagyobb teret nyertek volna a fejlesztésben. Azért én várom ! -
Frigo
őstag
Sajna már leszedték a pdf -et ,de itt még megtaláljátok az eredeti PC Gamer-es cikket:
[Szerkesztve] -
Archer
őstag
Csak nehogy ez is a Duke Nukem Forever sorsára jusson.
-
Darth_Revan
veterán
Eléggé meggyőző az a kép a PC Gamer címlapján
Most jöhet a tippelés...hányszor fogják elhalasztani?
-
HolloW
senior tag
Miről szól a game ? Vagy még nem tudni ?

-
Archer
őstag
Source-al szerintem jobban jártak volna a fejlesztők.
-
Frigo
őstag
Eredetileg úgy emlegették hogy Quake verő ,de ahogy tolódott el a megjelenés úgy kiáltották ki később Unreal ,HL stb. verőnek míg végül a mult évezred vége felé az egész project eltünt (valszeg leállították).Viszont most a Human Head közreműködésével feltámadni látszik és talán idén meg is jelenik.

-
Frigo
őstag
Úgy nézz ki feltámad a a 3DREALMS rég elfelejtett projectje ami igéretes volt de végül nyomtalanul eltünt.De nem szaporítom a szót inkább olvassátok el PC GAMER angol nyelvű cikkét :
3DREALMS másik szuper játékáról a Duke Nukem 4everről is kiderül pár érdekesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear OLED 45GX950A 5K2K WOLED 3 év gyártoi garancia!
- Gamer / Munka PC i5-11600K 32GB DDR4 3200MHz 500GB Samsung NVMe SSD Arctic Vízhűtés
- Egyedi gépházad van? NINCS! Itt a lehetőség NONAME-1 ATX Gépház! Ingyen MPL-el
- Dell Alienware AW2518HF 240hz 1ms monitor
- M1 MAX macbook pro 16" eladó! (10/32 mag /64GB ram/1TB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Gyerekek, ti még sohasem láttatok PC-s játékot? Valami csúnya földönkívüli népség már megint a mi szépséges kis sárgolyónkat nézte ki magának, és ránk vár a nemes feladat, hogy jobb létre szenderítsük ezeket a csúfságokat. röviden ennyi, amennyi nekem átjött a demóból. A portálok mint nagy újítás? Én annyira nem élveztem el tőlük, őszintén szólva egyáltalán nem dobta fel a játékot. Ez egy teljesen sablonos marslakó-kivégzős FPS, mindenféle undormány fegyverrel. Az egész pontosan olyan, amilyennek lennie kellett volna 10 évvel ezelőtt, amikor belekezdtek. Viszont ma nem állja meg a helyét.
Kicsit kezd felmenni a pumpa.Biztos a nagy kánikula is rátesz egy lapáttal.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)