Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Uhh, hát így már más a helyzet

Sajna nem tudom mit lehet ezzel kezdeni...lehet, hogy valami driver probléma talán
-
Mr X
veterán
-
SLYM
veterán
valakiiiiiiiii hogy kell innen továbbmenni? [link]
-
trassher
addikt
valaki tudna adni egy linket ahonnan letudom szedni mert ngyon répörögtem
-
Mr X
veterán
Az éjszaka folyamán végigvittem a Prey-t.
Nálam ez a játék az utóbbi idők legjobbja. Akkora hangulata van, hogy nem bírtam abbahagyni! A története egy kissé sablonos, de az indiános feeling nagyon tetszett. A lélek-módban hallható ''zene'' megborzongatott. A vége felé a barátnőnkkel való találkozáskor úgy ledöbbentem, hogy Load Game lett a vége.
Grafikában is ott van a topon, a Doom3 motor szépen teljesít. Talán még gyorsabb is, mint az eredeti. De a fő érdeme a nagybetűs HANGULAT! A Credits lista utáni kis jelenet sokat sejtet...
Egyszóval ez a játék nálam ott van a minden idők Top 10-ében.

u.i.: Találtam egy poént. A vége felé Tommy beér egy csontsötét terembe, mire megszólal: ''What a fuckin' darkness! I'm really doomed'''
Próbája ki mindenki, aki egy kicsit is szereti az FPS-eket! -
Gyuzi
tag
CSá all
én elég gyorsan elakadtam nem tudnátok segíteni [link]
itt nem tudom merre kell menni vagy mit kell csinálni??
-
V Gergő
csendes tag
Prey, Prey, Prey...
Nem is tudom...
Nekem első ránézésre olyan Doom beütése volt.!
Nem??? -
Pala
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
ugye nem azt az idióta bétás vistát használod még mindig!!??
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha igen, akkor no comment....

-
Winner_hun
félisten
A teljes se sűrűn indul
Vagyis a játékot nem tölti be, hibajaelentés küldése van mindig
-
Pala
veterán
válasz
Steelheart
üzenetére
Határozottabb tempóban kb 5 óra alatt végig lehet játszani.
A tetszés / nem tetszés dolog szubjektív, de hogy rövid, az nem igazán vonható kétségbe
-
Steelheart
senior tag
Azt mondjátok, rövid? :\ Mopsatnában az új és tényleg jó játékok mind nagyon rövidek, kár
(pl. Tomb Raider, Fable... meg úgy tűnik, ez is) -
Pala
veterán
válasz
axel_foley
üzenetére
ha elolvastad volna korábbi hsz-eimet, tudhatod, hogy miért vittem végig...mellesleg nem szaroztam vele, egyhuzamban végig játszottam és uninstall. Mivel néhány napja történt mindez, így még emlékszem rá.
-
Pala
veterán
ahol nincs fal, az ha jobban megnézed, egy összevissza tekergő, de folytonos útvonal a kocka különböző oldalai mentén.egyik végében van egy kis bizgentyű, no azt kell eljuttatni a másik végébe, és szépen kitölti neked kék fénysugárral a már bejárt utat. A gravitációs kapcsolók nyomkodásával kell előrébb jutattni a kis bizgentyűt. Hajrá!

[Szerkesztve] -
Dean
tag
Sziasztok!
Beszorultam 1 kockába, oszt nem tudok kimenni!
A kockát lehet forgatni, de egy sugárháló nem enged ki ott sem ahol nincs fal.
Mit kell tenni? -
NorDezs
senior tag
Mit kell csinálni azon a pályán amikor egy zöld üveggömben a nő beszél hozzánk, valószínűleg az utolsó pálya.
-
SLYM
veterán
a The Dark Harvest című pályán vagyok. van egy nagy szörny akit lőnek a társai is. és kiüt 4 oszlop alól ilyen tartómizét. na nekem most mind a 4-et kiütötte de nem történik semmi. mit kell csinálni?

-
ZakRob
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Én épp emiatt nem játszok vele, pár napon belül kiadják a magyarítást és kezdem inkább előről, pedig már eljutottam egész sokáig.
-
fiATHaLON
őstag
Egy kérdés.
Sem a demoban, sem a véglegesben, nem tudom a képfrissítést
átállítani, hogy ne 60 Hz legyen...
(cfg-ben is hiába írok nagyobb értéket, ugyanúgy marad)
Sikerült már valakinek? -
GeneraL_XTX
veterán
nna ma reggel végigtoltam a credits végét mindenki várja meg

elég könnyű volt még a főbosst is kinyírni egy halál nélkül sikerült
várjuk aföolytatást mega megyarosítást mert a történetből semmit nem értettem
-
q13579
senior tag
Látványos, érdekes, gördülékeny, KREATIV stb stb. Nagyon régota nem játszottam ennyire jot egy sci-fi -s fps-sel. Nagyon fullos, és teljesen kielégithetö gépigénye van.
Azonban most lenne egy problémám. 4 ora 36 percnyi játékidö után mindig kilép a gameböl
, és ötletem sincs miért. Egyszer csak megakad és kidob asztalra.
Akinek lenne ötlete szoljon pls. -
Cicero
őstag
Teljesen más a játékmenet, sokkal látványosabb és nem-unalmasabb. A doom 3-at a végére már csak azért vittem végig, hogyha már elkezdtem ne hagyjam félebe, iszonyat unalmas volt, nagyon eltolták azzal a folyósósdi b@szással...
Szóval érdemes kipróbálni preyt, én egy nap alatt kivittem, bár már fájt a szemem, meg mozoghatnékom volt a végére
-
Cicero
őstag
Kivittem és azt írták, hogy lessz folytatás.. mikor?
Szerintem kúrvajóra sikeredett a játék, elhalasztották végre a szűk folyosókat.. legalábbis nem volt belőle nagyon sok, a biofegyverek meg nagyon nagy ötlet, a portálokkal és a gravity padlókkal. A sztori meg kifogásolhatatlan, kár hogy csak a vége felé tudtam meg, mit akarnak tőlünk az élienek
10/10 -
Pala
veterán
nem tudom ez alapján, hogy merre jársz, de vannak olyan részek, ahol a továbbjutást akadályok torlaszolják kell, az ilyen elemeket többnyire csak félre kell rakni (eldobni)
van még egy nagy ''barlang'', amiben 4 leszállópont van, na ott is ilyen bigyókat kell kiemelni a helyükről és eldobni őket -
Pala
veterán
általános jótanácsok:
1. nézz körül a környező termekben, folyosókon, keress kivetítőket, hogy valamelyikről nem lehet-e levolasni esetleg egy 4jegyű kódot..a leolvasáshoz amúgy nem kell szellemmód, csak egy kicsit rajta kell tartani az egeret a kivetítőn és ez igaz a panelre is, ahova bepötyögöd (a Jen nevű pálya elején is lesz egy ilyen kódos ajtó, ott a számsor a földre lesz írva vérrel)
2. ha valahol elsőre nem világos a továbbjutás, mindig nézz körül szellemmódban is, hogy nem tudsz-e átmenni egy erőtéren, vagy ilyen pókhálós bigyón elérni egy amúgy nem elérhető platformot VAGY keress gravitációs kapcsolót.
A főellenség előtti résznél pedig lesz egy nagy gömb, amiből több helyen fénysugarak törnek elő, és egy ''elektrosokkolóval felszerelt robotkarba ülve'' (vagy mi a rákkal) kell a még be nem kapcsolt fénysugarakat aktiválni, hogy bejuthass a főmuftihoz (ezt azért írom le, mert más fórumonok is ahogy elnézem, többeknek nem volt világos)
[Szerkesztve] -
Pala
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
a ''tornyot'' nézd meg közelebbről! Vannak rajta ilyen kis gyűrűk több helyen, azokat lövöldözd még le róla.
-
GeneraL_XTX
veterán
ha tudna valaki segíteni azt megköszönném
ott akadtam el hogy azzal a repülővel kell menni(vagy jetpack mittomén) és egy terembe értem ahol van egy nagy áramos torony
először le kell lőni a körülötte forgó paneleket de utána mit kell csinálni?a nagy torony folyaton áramgöböket lövöldözget
[Szerkesztve] -
Hannibál
csendes tag
Lécci valaki segitsen, felraktam a gammát de mindig hibát ír rögtön az inditásnál. Már probáltam 3 drivert de semmi.(amugy 9600-am van)

-
SLYM
veterán
ahol van az a lezuhant repülő ott mit kell csinálni? egyszerűen nem találok leutat
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Félreérted.
Ha végigtolad a demót, akkor nem kell újrakezdened a teljest, mert a demó mentését használhatod a teljesben.
A teljes ugyanúgy a legelején kezdődik. -
Winner_hun
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De igaz

[link]
A demót már gondolom a legtöbben letöltöttétek, úgyhogy így in medias res rögtön egy jó tanácsot is adnék azoknak, akik még nem törölték le a demó játékmentéseit: ne is tegyétek, ugyanis legnagyobb megrökönyödésemre a végleges verzió pontosan onnan folytatta tovább az eseményeket, ahol a demó abbahagyta, tehát akinek nincs kedve legelõrõl kezdeni a főszereplő indián srác aliengyilkos kalandjait, az visszatöltheti a demó végén lévő állást. Ez igen derék húzás volt a készítőktől, csak támogatni tudjuk az ehhez hasonló megoldásokat más játékoknál is. -
GeneraL_XTX
veterán
nekem is hasonló a véleményem ugyanúgy mint a doom3 ez is unalmassá válik egy idő után
az elején még tök jó a gravitációval játszadozás és a falon mászkálás de mivel mindig ugyanazok vannak(csak néhány helyen pár ötletes garv.rejtvény) ez is unalmassá válik
csak mész a nem annyira sötét helyeken és lősz az idétlenül álldogáló ellenfelekre
az ellenfelek is eléggé kevesen vannak és változatosnak változatosak de eléggé hajaznak a doom3 szörnyeire
a garfika nagyon jól fut és még szebb mint a quake4-ben volt de ugyanaz a plasztikozott nagyonfényes izé
mindenesetre jó game ezt is végigtolom mint a doom3-at (meg még talán még1x ha kijön amagyarosítás) de mégegyszer nem fogom elővenni az biztos
e
de a fegyverekre egy szavunk sem lehet mármint ahogy kinéznek
tök jó hogy szinte élnek a fegyverek és önnálló életet élnek ha egy kicsit állni hagyod őket
mindazonáltal a szokásos gépfegyver-shotgun-rakétavető párosítás ez is unalmas
igazán kitalálhattak volna vaalmi újat ha már idegen űrhajón vagyunk ugyebár
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
''Amúgy a teljes game a demó végénél folytatódik''
Ez nem igaz, teljesen elölről kezdődik a full game is
-
Boglya
senior tag
Ahogy olvasom nem túl jók a vélemények a játékról, pedig azt hittem ha már eddig fejlesztik, biztos tuti jó lesz
. Na mindegy, azért kipróbálom (bár a kék4 nem igazán tetszett, ahogy a doom3 sem, remélem annyira azért nem hasonlít rájuk). -
Frigo
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem ,nálam az agyatlan hentelős fps a Painkiller-t ,Serious Sam-et jelenti.
-
Pala
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ahogy mondod, kb ennyiben össze lehet foglalni a lényeget.
Nekem még elakadni sem nagyon sikerült benne, annak ellenére, hogy vannak olyan helyek, ahol elsőre nem egyértelmű a továbbjutás iránya / módja.
A főellenség se nagy kunszt, fél perc alatt rá lehet jönni (vagy még annyi sem kell) a ''technikára''.
Viszont a főellenség előtti utolsó pálya az értelmetlen keszekuszaság netovábbja
ha majd odajutsz, tudni fogod miről beszélek. Közetlenül mielőtt elérnéd a főellent
-
(Kolombusz)
veterán
Igen, de ez már annyira nem valósághű, hogy zavar.
A játékot nem tudom, hogy miért sztárolták annyira, a grafikán kivül egy nagy nulla az egész. Sztori semmi, nem tudni, hogy hova rohangálok a folyosókon, azon kivül, hogy megmentsem a csajt.
Neézség annyi az egészben, hogy meg kell nézni 3 ajtó közül, hogy vajon melyik nyilik, esetleg melyiket nyithatom ki egy 2m-el arrébb lévő kapcsolóval. -
Dean
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
köszi!
-
Pala
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hmm, érdekes kérdés ez a ''valósághűség''. Szerintem nem feltétlenül fontos, hogy egy játék valósághű legyen, hiszen pont attól játék, hogy akár teljességgel valószerűtlen elemeket is felvonultat, és olyan dolgokat is megtehetünk/kipróbálhatunk, melyeket a valóságban nem. A szórakoztatás a cél, nem pedig a valóság tökéletes modellezése (az szvsz a szimulátorok feladata lenne), hiszen onnantól kezdve, hogy az idegen megjelennek és elrabolnak, ezt már el is felejthetjük

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát vanak valósághű(bb) játékok, mint ez.

-
Pala
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Engem is zavarnak (azaz zavartak,mert már végigvittem és letöröltem) ezek az újdonságként beharangozott hülyeségek. Az össze-visssza falonjárástól, meg fejenállástól teljesen keszekusza lesz az amúgy sem egy nagy durranás játékmenet.
Aki végigviszi, és nem Q4 utánzatnak véli, az csukott szemmel játszott.
A vége meg egy ordenáré nagy baromság, de most a nyavajgók kedvéért nem fejtem ki
A menüzene viszont jó
mod: ijesztő lenne??
szerintem semmi ijesztő nincs benne. Csak picit nyálkás
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Egy amúgyis valószerűtlen játékot még valószerűtlenebbé tett.
Mert az összes többi játék valószerű

[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jövöget

Amúgy a teljes game a demó végénél folytatódik, szóval végig kéne vinni a demót is
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Jó a játék, bár tény, hogy igazából a nehézsége egy 3éves kisgyerekre lett tervezve.
Ha nem lenne ijesztő, még ők is simán végig tudnák játszani, mert logika semmi nincs benne.
Engem zavar ez a szellemjárás, szerintem felesleges volt beletenni. Egy amúgyis valószerűtlen játékot még valószerűtlenebbé tett. -
Dean
tag
nu, ez mit jelent?
go to your c:windows/system32/drivers/etc and add this to the file
127.0.0.1 preymaster.humanhead.com
PS: Tudom nem szép kérdés -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Próbáld a teljes verziót.

-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
felraktam régebbit, az indításnál hibajelentés küldésével elküld a picsába

-
Winner_hun
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
Pala
veterán
ok, akkor legközelebb majd kiírom, ha ez helyreállítja a lelki egyensúlyodat

Ez csak egy nyavalyás játék
Sajnos mégcsak izgalmasnak sem nevezném a játékmenetet, mert totál Q4 beütése van az (szvsz idegesítő) újítások ellenére.
Amúgy szerintem még meg sem jelent, legalábbis úgy tudom, hogy július 10. a ''nagy nap''
-
SLYM
veterán
ha a játék elején van kiért izgulni az egy jó dolog. te meg lelövöd a poént hogy meghal. akkor meg minek strapálni magad. na mostmár mindegy. de legközelebb SPOILER!!!!!!!!!!!!!! alatt írj ilyet. vagyha írod akkor ne a játék megjelenésével egyidőben hanem mondjuk 1-2 hét múlva

-
Pala
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére

Az biztos, mert amilyen állapotban megtalálod majd, nem fogod annyira kívánni
-
SLYM
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
poénlelövés vazze

-
SLYM
veterán
amúgy jó grafika. a gépemmel megy minden maxon szerintem elég simán......... bár DOOM engine ami ugye meg nem egy géphalál. történet meg egyből a közepébe. amikor azt a nagy valamit megláttam a kiskutyák után inkább kiléptem
a hangok pedig durvák. eléggé hasonlít a DOOM-ra meg a Quake-re. ugyanolyan elmebetegek a szörnyek. és jópár dolog emlékeztet a DOOM3-ra meg a Quake4-re. asszem visszamegyek parázni még egy kicst 
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ford topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- OLED monitor topic
- Google Pixel topik
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lian Li O11 Dynamic ház + 5 UNI FAN SL120 V2 ventilátor ELADÓ
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- DJI mini 3 drón display unit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(ez az egyik nagy ötlet a játékban, és jó soxor elő fog fordulni)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vagyis a játékot nem tölti be, hibajaelentés küldése van mindig
(pl. Tomb Raider, Fable... meg úgy tűnik, ez is)