Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Nem tudja véletlenül valaki honnan tudhatnám meg a Prey másik belépési kódját?
Mert ha be akarom irni az enyémet nem enged belépni! -
Kareszovics
addikt
Üdv Mindenkinek!
Sok-sok idő után úgy döntöttem felteszem a játékot (cimborám is mondta hogy nagyon jó; én is kiváncsi voltam)...
és 20 perc játék után letöröltem.
...jó játék, de nekem azokra a régi 80-90-es évekbeli amerikai Cartoon Network akciósorozatokra hajaz a dolog; ami akkor még tetszett is de most így ''öreg'' fejjel már nem úgy jön le. A kocsma az tetszett, az antigrav járda is tetszett... más nem igazán. -
LOTR
addikt
sziasztok, érdekelne valakit ez a progi eredetiben?
előfizetek GS-re és lehet választani pár cím közül (prey, splinter cell double agent, scarface, joint task force, civ 4, faces of war, rayman raving rabbids, caesar 4), amelyiket adják hozzá, de mivel én nem játszok, pláne nem ezzel, ha valakit érdekel megegyezhetünk egy mindenki számára előnyös árban
ui:
sürgős lenne, még december 30-ig meg kellene rendelnem
ui2:
bocs, hogy több helyre ís beírom, így talán mindenki jobban járhat -
number666
tag
ezt az OpenAl hülyeséget nem találtam meg.
-
number666
tag
Hali!
LEnne egy kis problémám: EAXal szeretném játszani a Prey-t de vmi miatt nem engedi a játék:
pls help! -
Jimmike
tag
Szevasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e letölteni a játékhoz kiadott patch-eket?
Hozzáteszem eddig még nem találkoztam hibával, de az is igaz, hogy még igen csak az elején vagyok.
Előre is kösz! -
Csaba...
csendes tag
Hali! Nekem az a bajom, hogy időközönként beakad a game, és utána a hang is, de néha elindul újra, néha viszont újraindul a gép. Mi lehet a baj? 7600 GT(alap) 3200+A64(alap) Asus A8N-SLI, 2x512 Samsung RAM, legújabb driverek. Kérem segtsetek. AMúgy úgy tűnik, mintha megtelne a RAM, és defragelne.
Üdv: Csaba -
Mikihisa
csendes tag
Sztem nem lehet.
-
Csapi007
veterán
Hello
Hol lehet benchmark tesztet csinálni a játékban? -
rétisün
veterán
ha volt is róla szó, hadd ne olvassam végig az egész topikot, szóval: hova teszi a játék a mentéseket?
-
válasz
Dilikutya
üzenetére
Még a feltételezés is sértő, volt egypár Ati kártyám, de azért inkább mostmár maradok az nvidia-nál
.Elolvastam a linkedet, hát érdekes a hír, de végül is megspórolhat a cég egy csomó költséget, vagyis hát megspórolhatott, míg meg nem adta magát a rendszer
.Na most ha a Trinitronról letöltött játékot kiírod, akkor az jogtiszta játék lesz?Nem sok papírral tudja az ember bizonyítani ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Meg kell venni az eredetit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
szállitó
senior tag
üdv megakadtam egy ajto elött amit egy kod véd de nem találom sehol légyszi aki tudja segitsen köszi
-
-
Ja és aki letekerte már, az sejti, hogy lesz folytatása, az alkotók a befejezésben adnak sugallják eléggé erőteljesen, remélem nem váratnak sokat magukra

-
Hát, megvan a game, letekertem, szerintem ennyi elég is volt belőle, a grafika az tényleg szép meg minden, de a fegyverekkel nem nagyon voltam kibékülve, keveslem kicsit, olyan 8-10 órát vett igénybe össz, de lehet hogy volt az 12 is nemtom
. -
Májsztró
addikt
Hát ez a lélekváltás ..... őhh nem kicsi
-
dnelb
veterán
Meg lett nekem is a Prey,és nagyon király jó játék

Ilyen grafikát nem láttam még
És a hangulat.... 
1280x1024 fullon megy mint a golyó!Én meg azt hittem akadni fog 800x600-ban...Erre tessék

[Szerkesztve] -
Májsztró
addikt
Sztem baromi egy elmebeteg játék , de a graf tényleg ottvan !

-
Na végre csatlakozhatom ehhez a topichoz is, tegnap végre megkaptam a játékot, fél órát nyomtam még csak, annyit tudok csak mondani, hogy le a kalappal
.1280*1024 full full minden, gyönyörű a nevemnél lévő konfiggal, kicsit még szoknom kell a játékmenetet de szerintem nem lesz gond, na majd még jövök

-
Jimmike
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a következő konfigon menne a játék, és ha igen, milyen minőségben?
Asus P4P800 SE, P4 3,0, Sapphire X800Xl, 2X512 Corsair PC 3200
Előre is kösz! -
Soni.20
tag
Hali!
Problémám lenne a prey-jel, remélem tudtok segíteni.
Miután elindítom a játékot ilyet ír ki :
'' az xy címen található utasítás az zx memóriacímre hivatkozott. Az adott memóriacímen nem végezhető el a következő : written''
Magyarul nem tud írni a memóriába. De miért nem? Nem értem mi lehet a gond
Ram az van 1giga, 6600Gt, szabad hely is van a wincsin, XPsp2 van, 2400+ AMD, és érdekes mert ez nem az első eset. Néhány demójátéknál is csinált ilyet, és elég idegesítő.
Help!!
-
Harti
senior tag
Énis végigjátszottam...

Nagyon várom a folytatást! -
adam520
tag
Hali mindenkinek!
Nos megvettem a játékot
de nem akarom az eredeti DVD-t berakni mindíg.
Tudtok valami megoldást?
1.1-re van peccselve.
Daemon 4.03 / SPTD 1.25
CureROM 2.0.3.3
SecuromLoader 1.2
Ezekkel nem megy.
Vagy a diszk azonosítási idő telik le, vagy emulálószoftver nem tetszik neki.
Ötlet?
-
deedee
őstag
a végére kicsit már unalmas lett,de azért nem volt rossz...Várom a második részt...

Ja és aki végigvitte,ugye megvárta a legutolsó ''kockát'' is a játékból,mert még van tovább a story...
/elárulom:elviszik a hősünket ''reprezentálni'' /
[Szerkesztve] -
Harti
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ne add fel mert tényleg nagyon jó!

-
Harti
senior tag
Köszike sikerült!

De megint elakadtam!
Nemsokkal ezután vagyok, zsákutca minden fele,épp a boss-t üldözöm asszem ,már nemtom mi a neve hirtelen, az az alien szerü cucc!
Bejutok egy helyre, hullák mindenhol, van egy ajtó amin csak szellem módban lehet átmenni,mögötte egy számkódos panel, a kódot viszont sehol se találom!
Elég bénán irtam le bocsi,remélem valakinek beugrik a hely! -
V Gergő
csendes tag
Hahó
Valaki tudna írni a Preyhez nekem egy telepítő kódot???
Nagyon megköszönném.
Hy
-
Yutani
nagyúr
Srácok, nem hiszitek el, amit most ide le fogok írni:
Adott egy gép, frissen lett összerakva:
KD7-E, 2x256MB DDR400, GeForce 6800LE 128MB, stb
Ebben a gépben először egy Duron 1600 volt, de ki kellett próbálnom egy ThunderBird 1333 procit is. Ez utóbbi volt a gépben, és mondom megnézem a Prey demót. Hát nem akar indulni, NVOGL hibával mindig kilépett indtáskor. Ezután elindítottam az UT2004 demóját, hát abban meg piros a föld texturája. Még meg akartam nézni egy demot (Farb-Rausch fr-25: Popular demo), de abban is minden textura piros. Na mondom, ez marha jó, ilyet még nem láttam!
Ma reggel kivettem a TB procit, és visszaraktam a Duront. Hát, csodák csodájára a Prey demo indul gond nélkül!
A következtetést mindenki vonja le maga... Mindenesetre nem hittem volna, hogy a TB procival nem megy rendesen semmi. Mi lehet ez?
-
Kanczy
veterán
nagyon,nagyon egyszerűen...pl. ,,ahogy átmész a portálon,és a hajó származási helyére jutsz,és kiderül,hogy az ellenálló csajt egy idegen zseni irányítja,aki meg akarja szerezni az indián spirituszodat,és csak úgy tudsz hazajutni,ha megölöd''
minibossok : - ellenálló néni a gonosz irányítása alatt
- a szellemvilágból sikeresen átteleportált nagypapa
- portálnyitó szörny,aki bárhol felbukkanhat!
elképzelhetetlenül sokféleképpen lehet folytatni!
-
cor
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
pont ezért sajnos mert a tényleges játékideje nem túl hosszu...

viszont ahogy lezárták...hát ezért nem értem h lehet ezt folytatni
-
cor
őstag
tegnap végigvittem
sajnos
vki kiprobálta h mi lesz ha nem lövi le Jent?
már csak azt nem értem h akarnak ebböl 2dik részt fabrikálni
-
Harti
senior tag
Sziasztok!
Elakadtam a játékban!
Annál a résznél vagyok ahol 4 ''sziget'' között kell a repcsivel mászkálni és kikapcsolni a kék nyalábokat,amik egy nagy ventilátort üzemeltetnek!
1 nyalábot már kikapcsoltam de foggalmam sincs hogy!
Aki tud segitsen!
Köszike!
-
Kanczy
veterán
a második képen az ajtó felé nézel...ott van balra egy háromszög alakú kapcsoló,amit az alien kezével tudsz kinyitni...csak odamész,és ahogy a többi ajtót,ezt is kinyitod

-
törölt tag
válasz
Victoriuss
üzenetére
Linket légyszi legközelebb ne igy rakj be.
Link gombocska majd becopyzod a cuccost és kész.
Egyébként szellem üzemodban is nézz körül látsz pár átjárot.
[Szerkesztve] -
Bocsek
aktív tag
A következő helyről letölthető a játék honosítása (szöveg és textúra):
[link] -
cor
őstag
válasz
Victoriuss
üzenetére
hát a pontos megoldast pontosan mar nemtom,a lenyeg h surun szellemmodba kapcsolatas s szetneze az eroterek mogott

-
Victoriuss
tag
Sziasztok,
Ismét elakadtam!
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060820/Elakadtam_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Csak megyek körbe-körbe a falakon, de nem tudom merre tovább. Ez az a rész, ahol azokat a lézernyalábokat kell kikapcsolni az ajtók mögött. Jó kis labirintus az egész.. A pálya neve (azt hiszem): The other side.
Köszi -
deedee
őstag
közben meglett,szellemmód és csihipuhi az üvegnek...

-
deedee
őstag
hali
kicsit pihentettem a gémet és gyorsan végigvittem a sin:episode one-t és a f.e.a.r-t..Most viszont ahogyan nekiálltam a prey-nek,elakadtam...A gömbben az a nőci a fali konzolokból veszi az energiát és nem tudom mit kellene szétlőni...Csak kőrbe -kőrbe forog és eddig egyszer megjelent egy táérkapun keresztül egy harcos,lelőttem,aztán most csak téblábolok itt szerencsétlenül...Amikor energiát vesz fel,akkor is lövöm a konzolokat,de hiába...Mit csináljak?Esetleg sorozatban kellene egymás után több energiafelvételt megakadájoznom és akkor sebezhető lenne?
-
törölt tag
Hi!
Ott a 4 kötül egyik gyengélkedik.Ha a tőbbit megnézed lélek versioban akkor le tudod kapcsolni a védősugarakat majd ha megnézed akkor ahol az energia ősszegyülne ott van egy redőny véle azt kikapcsolod és ott fogsz találni egy elem félét.Ott a kis űrszekereddel jobb klikk amikor pirossan kijelez azzal magad felé huzod.A lényeg mindegikyet ki kell huzni.
Cod2 zászlos és csak a Sios szerverre járok fel.
-
cor
őstag
egy kis help kellene..(sajna skrinsotot otthagytam
)
a kis ürhajoval kell 4 peronra menni ahhol az energiafolyamot kéne beinditni(gondolom) s az egyik ''zárlatos'', ott mit kell alkotni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Diablo IV
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szal milyen vinyód van ?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)