Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müge
tag
Na, ígéretemhez híven felraktam, kipróbáltam!
A hangulat nagyon el van találva, aki még nem játszott vele, az képzelje el a War Of The Worlds-öt megspékelve az Alien-nel ( biomechanikus környezet stb. ), mindezt Doom 3 köntösben, szuper sci-fi körítéssel!
Egyelőre így demó alapján: tetszik.
A grafika nem nagy durranás, Doom 3 szint. A játék ereje a hangulatban és a sztoriban ( nem mintha eredeti lenne, csak azon kaptam magam, hogy nagyon érdekel, mi lesz a fickó barátnőjével, hogyan fogjuk megemnteni stb. ), no meg az újításokban van. Iszonyat furcsa a gravitációs szoba, sokszor azt sem tudtam, honnan lőnek, merre mehetek stb.
A hangok és a zene átlagosnak mondható, nekem egyből a quake 4 ugrott be.
Erősen attól tartok, hogy hosszú távon a játék unalomba fog fulladni, mert most még izgalmas a gravitációs trükk meg ezek, de az újdonságokon kívül 100% Quake 4 és Doom 3.
''Meglátjuk'' kategória.
Én személy szerint jobban pörrenek az új Chrome-ra és a Crysis-ra, de ez ízlés dolga...
Erősen ajánlom mindenkinek a kipróbálását!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest