Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Müge

tag

Bár még nem volt alkalmam kipróbálni a gámát, este rásasolok, megígérem.
    Egyébként elöljáróban csak annyit, hogy szerintem ezt a ''futok a folyósóban, sötét van, jönnek a monszták, bunker'' típusú játékmenetet el kellene lassan temetni. Régen, ugye, a doom korában nem nagyon bírta volna az átlaggépek konfigja a nagy, szabad tereket.
    Manapság azonban szerintem már inkább abba az irányba kellene elmozdulni, hogy a szabadban mászkálunk, és minél jobb fizikát alkotunk a játékhoz...
    Én azóta vagyok FPS-es, amióta nagy, nyitott tereken lehet mászkálni. Ha a Prey is kimerül abban, hogy ''csövek, szörnyek, kapcsolók, sötét'', akkor felejtős :( . és ezen nem változtatnak az eredtinek szánt 5letek sem. Nekem a Half 2, Far Cry, Battlefield 2 típusú játékok jönnek be. Részletes, szép grafika, de nem sötét folyosókban botorkálás. Hát komolyan mondom a Doom 3-ban én egyszerűen az orromig sem láttam, pedig maga a játék fílinges lenne. Egyszerűen abbahagytam, mert nem láttam semmit. Csak csökkent az energiám, és meg is haltam, mire megláttam, hogy valami szörny boxolgat...

Szóval, nem sok reményt fűzök a képek alapján a játékhoz, de hátha...
    Szerintem ennek a fajta FPS-nek nincs jövője, de majd meglátjuk :U

Új hozzászólás Aktív témák