Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müge
tag
Bár még nem volt alkalmam kipróbálni a gámát, este rásasolok, megígérem.
Egyébként elöljáróban csak annyit, hogy szerintem ezt a ''futok a folyósóban, sötét van, jönnek a monszták, bunker'' típusú játékmenetet el kellene lassan temetni. Régen, ugye, a doom korában nem nagyon bírta volna az átlaggépek konfigja a nagy, szabad tereket.
Manapság azonban szerintem már inkább abba az irányba kellene elmozdulni, hogy a szabadban mászkálunk, és minél jobb fizikát alkotunk a játékhoz...
Én azóta vagyok FPS-es, amióta nagy, nyitott tereken lehet mászkálni. Ha a Prey is kimerül abban, hogy ''csövek, szörnyek, kapcsolók, sötét'', akkor felejtős
. és ezen nem változtatnak az eredtinek szánt 5letek sem. Nekem a Half 2, Far Cry, Battlefield 2 típusú játékok jönnek be. Részletes, szép grafika, de nem sötét folyosókban botorkálás. Hát komolyan mondom a Doom 3-ban én egyszerűen az orromig sem láttam, pedig maga a játék fílinges lenne. Egyszerűen abbahagytam, mert nem láttam semmit. Csak csökkent az energiám, és meg is haltam, mire megláttam, hogy valami szörny boxolgat...
Szóval, nem sok reményt fűzök a képek alapján a játékhoz, de hátha...
Szerintem ennek a fajta FPS-nek nincs jövője, de majd meglátjuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li O11 Dynamic ház + 5 UNI FAN SL120 V2 ventilátor ELADÓ
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Honor 200 pro
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. és ezen nem változtatnak az eredtinek szánt 5letek sem. Nekem a Half 2, Far Cry, Battlefield 2 típusú játékok jönnek be. Részletes, szép grafika, de nem sötét folyosókban botorkálás. Hát komolyan mondom a Doom 3-ban én egyszerűen az orromig sem láttam, pedig maga a játék fílinges lenne. Egyszerűen abbahagytam, mert nem láttam semmit. Csak csökkent az energiám, és meg is haltam, mire megláttam, hogy valami szörny boxolgat...