- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
''Erősen attól tartok, hogy hosszú távon a játék unalomba fog fulladni, mert most még izgalmas a gravitációs trükk meg ezek, de az újdonságokon kívül 100% Quake 4 és Doom 3.'' - na pont ez tűnt fel nekem is...ezért is tűnt már a demó is kissé monotonnak
Szerintem a D3 engine-nek vannak olyan sajátos ''vonásai'' (hangulatbéli, szín -és fényvilággal kapcsolatos elemek, atmoszféra), amiket (sajnos vagy nem sajnos) nem lehet eltüntetni belőle...legfeljebb a körítést lehet csiszolni, de a Preyről is fél perc játék után ki lehet találni, hogy D3-ra épül.
Látszik az igyekezet, hogy próbáltak eredeti és izgalmas elemeket beletteni a játékba, de valahogy attól félek, mégis érződni fog a teljes verzión, hogy ez ''csak'' egy felturbózott Doom3
Az viszont szerintem nem igaz, hogy onnan vették volna át a textúrákat egy az egyben...szerintem ebben műs textúrák vannak, legfeljebb a többé-kevésbé hasonló környezet alapján gondolják egyesek, hogy ugyanazokat használták fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interaktív zongora Akadémia Claude, Gemini
- Gaming notebook topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Call of Duty: Modern Warfare II - Íme a multiplayer és a Warzone 2.0
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest