Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
na ugye...mondtam

-
törölt tag
a Central Graviti című pályán van egy nagy energiacsík amiről először pár ilyen pajzsszerű valamit kell leszedni. amikor azokat leszedem azzal a nagy izével nem tok mit kezdeni. és folyamatosan lövöldöz ilyen energiabombákat. kéne egy kis segítség
Deahogy olvastam a pajzs lelővése után valami 3 féle tárgyat kell már csak szétlőnőm.Hát én iparkodtam de mindig lelő.
-
xlaci
senior tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Áááá, kősszönöm

-
xlaci
senior tag
Hy,
Az lenne a kérdésem, hogy azon a részen, ahol olyan nagy térben vagyok, mellettem a repülő lezuhanva, ott mit kell csinálni hogy továbbmehessek?
segítsetek
-
törölt tag
The old tribes old akadtam el.Gravit kell használni kb 6 ajtó őssze vissza + lézeres cuccok amik ki vannak kapcsolva.Nem találom a kiutat.Pedig biztosan van csak megkevert...

-
törölt tag
Szasztok!
Van egy ajtó és kodot kér.Esetleg?
-
törölt tag
Jó kis game.Nálam minden full. -
Kanczy
veterán
2 napja toltam végig 6 óra alatt a játékot...az egyetlen hely ahol egy időre elakadadtam,az a hiperkocka volt,ahol a kék csíkot kellett zúzni!

-
Szakrafiton
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék a preyhez, mert indítás után openal32.dll hivatkozással leáll a játék és visszalép az asztalra.
Gép: p4 3.0 ghz sapphire x800 gto 256mb 2x512 ram legújabb driverek fent.
[Szerkesztve] -
Sirandrish
legenda
Nah jók legyetek

Egy hét mulva jövök
-
AMD-s
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak?????? De legalább érdemes végig tolni?

-
AMD-s
tag
KB hány óra tiszta játékidő?

-
-
Müge
tag
Élvonal alatt te mit értesz?
Milyen motor van, ami pengébb, mint a DooM 3?
Ok, F.E.A.R nem D3 moci, és szép.
Új unreal még a kanyarban sincs, akkor meg miről beszélünk?
Szerintem a Battlefield 2 szebb, pl, de az már régebbi játék...
( Jaj, csak könyörgöm, az Obliviont ne kavarjuk ide...
Ott mai gépeken nem látsz olyan jó grafikát... )
FPs-ekről legyen szó... -
je_ki
tag
ja az sem tetszik, hogy csak egyfajta karakterrel (indiánnal) lehet lenni
-
je_ki
tag
asszem megvan a szükséges konfigom hozzá (lásd adataimnál), sőt
mindent felvettem maxra, nagyon ritkán esik az FPS a maximális 60 alá
nem szar a grafika, csak szerintem nem veszi fel a versenyt az élvonallal
írtam, hogy a hangulat ami nem tetszik inkább...
amikor óriási s*gglyukakon kell átmenni, lehány a fal, belelépsz valami zöld takonyba (hányás??) és apró kis polipokra meg mozgó pacákra kell lövöldözni, aztán pókokat megszégyenítő módon mászkálni a plafonon...
ízlések és pofonok... szerencsére nem vagyunk egyformák -
Grandi
aktív tag
Kipörgettem én is.
Nem volt rossz játék,bár többször gondoltam már rá,hogy mi va' sose lesz vége?!.
Ez a sok forgolódás,ez a sok ürhajózás brr
Aki azért játszik vele, mert rejtvények vanak benne azt ki kell,hogy ábrándítsam.
Ebben nem rejtvények vannak,hanem inkább jó helyzetfelismerés (kell).
Aki pedig a rejtvények miatt keres egy játékot akkor nyugodtan töltse le a Keepsake-t, bár abban nem kell lőni.
Gömb, mint főfő nem nehéz kinyírni
Sokan bánjátok azt, hogy tök tré,hogy nem lehet meghalni benne, nos ez egy olyan játék ami erre épűlt, kiváncsi lennék ki az aki bármely ilyen főbb szörnyet meg tudna őlni anélkül,hogy ne kéne mennie ''elisiumba'' =)
Sőt ez az a játék ahol van 4-5 ellenség jön egyszerre és ''tuti'', hogy mész az elisiumba
, míg a többi más lövöldőzős játékkal ellentétben akkor vagy gáz,ha meghalsz már 4-5 ''embernél'' 
-
Grandi
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem kell itt a cirtomásrágákat...
Megcsináltam,de véletlenül.
Senkisem mondta azt,hogy nem csak elöre hátra megy ez a szar (egérrel), hanem jobbra és balra is.
Én nem tudok úgy játékot játszani,hogy w,a,s,d gombokkal ,így az első dolgom volt mikor elöször játszottam, hogy átállítottam a nyilakra, de eleve a nyilakra csak az előre és a hátrát lehetett betenni. Úgyhogy a jobbra balra mozgást szépen elfelejtettem és ha jobbra akartam menni akkor a felfelenyíl és az egér kombinációja ( tipikus fps )
így a jobbra kiosztás , maradt a d és a shift.
Úgy jöttem rá erre az egészre hogy szinte már vertem a bill.t mikor elindult jobbra( benyomtam a shiftet)
)
Most gonodlj bele, úgy maradt fel 2 ilyen nyaláb,hogy nem is mozogtam semerre, azért tudok!
Köszi. -
Grandi
aktív tag
Nah jó.
Újrakezdtem ezt a részt, persze megint ugyanaz a kettő maradt úgy.
Mivelhogy annyira fent van mindkét csóva,hogy ez a tetves ürhajó (vagy mi) annyira nem tud felmenni,így kérem küldjön valaki egy mentést
Köszönöm -
Grandi
aktív tag
az eredeti screenre nyomtam még1 screent
romlott a kép minősége,de azért látszik
Balról jön aztán jobbra fel, de lefelé a középfelé semmiféleképpen nem jön, oda meg hiába megyek, nem érek el.
a másik ennél is rosszabb helyen van..
[link]
[Szerkesztve] -
Grandi
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jó, majd kitalálok vmit, ugyanis ha játék közben nyomok egy screent akkor tga kiterjesztésbe menti le. ha azt átnevezem jpg, gif, bmp-be úgy meg nem nyitható meg, ''nincs villámnézet''
-
Grandi
aktív tag
csupán az mi a KÉPEN is látszik,hogy a gömb sosem forog úgy, hogy elérjem az átkapcsoló nyalábot. túlságosan felül van hiába megyek fel/le jobb egér/balegér
De ha mocskosúl elkezdek ráállni a témára akkor lehet, hogy ami a képen '' épp jön'' azt be tudom izzitani,de a másikat biztos nem -
Grandi
aktív tag
Jön ám a következő kérdésem

Főőrző asszondja nekem,hogy menjek be a gömbe, jó persze mennék én, csak épp még 2 ''lézernyalábot'' be kéne izzítanom és az istenért se tudok úgy odamenni, hogy be tudjam kapcsolni.
hiába lövöm a már meglévőket attól nem fog másképp pörögni a gömb.
Gondolom az nem befolyásol semmit, hogy egyik nyaláb pirosabb, míg a másik világosabb
[link] = tga
[Szerkesztve] -
_stick_
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Az örök vadászmezőkön, amennyi repülő dögöt csak tudsz, nyilazz le, mert a kékek a szellemi erődet, míg a pirosak az életerődet növelik a feltámadásnál.
Mindenféleképp vissza fog dobni, ha megnézed a placc közepén ott lesz a fazon (teste)
és mikor belesik a lyukba téged (szellemét) is magával húza. -
Victoriuss
tag
Ízléseken nincs mit vitatkozni, ne is győzködjétek a másikat! Van, akinek bejön, van, akinek nem.
Számomra a grafika nagyon szép.
Engem fél óránál tovább nem köt le. Ez van a játékban: Pályára be, kis mászkálás, pár hányingeres forgás, majd egy két ellenség, hányingeres forgás, pálya ki. Ez ismétlődik végig..
[Szerkesztve] -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Azt mondjátok meg légyszi, hogy amikor meghalok, akkor mit kell csinálni az örök vadászmezőkön? Lövöldözni kell azokat a szárnyas dögöket? Ha egyet se találok el, akkor is visszadob a játékba. Vagy ha sokat eltalálok, akkor plusz életet ad??... mondjuk ezt nem vettem észre... de akkor minek ez az egész?
-
Kraptor
őstag
Szerintem a graf-al nem volt semmi gon, még nagyon is megállt a lábán és szerintem, legalább is nekem jobban tetszett mint azoknak a játékoknak a grafjuk amiket felsoroltál. Pl szerintem ezek a részek a játékban nagyon hangulatosra siekredtek és nagyon jól is néznek ki.
[link]
[link]
[link]
Nekem az nem tetszett, hogy nagyon rövid volt és egy kicsit túl könnyű lett azzal, hogy nem igazán tudtál meghalni így nem volt veszteni valód és mehettél eszetlenül. -
Sirandrish
legenda
rendben hogy nem fejlődött a grafika de ha folyamatosan minden gameból kihoznák a maximumot akkor ki tudna vele játszani?? szinte senki!!! mivel legtöbb emberkének már a doom 3 is szaggat mint az atom mert nem mindenki engedheti meg magának a ''fullos'' gépet.
a Kritikát meg nem azt nevezem amit mondjuk a PC-Guru ir meg a Gamestar..mert mondjuk két teljesen más emberke kezébe veszi a gamet..az egyik ad rá 70%-ot a másik meg 99%-ot...ha én most a 99%os ujságot veszem meg akkor én nem abba a tudatba fogok élni hogy hu ez a game majdnem 100%os hanem kipróbálom és majd meglátom..
Egy kritika nem számit semmit..ha én azt mondom neked ''X'' játékra hogy sz@r akkor bele se kezdel?
vagy ha te monjuk utálod a stratégiát és egy ujságba kap egy strat game 99%ot akkor azzal játszani fog mrt átlagon felüli értékelést kapott?
játszol játszol aztán én azt mondom hogy sz@r akkor abbahagyod?
ez nem igy müködik.
Kritikára meg általában vannak hivatalos forumok is..mondjuk USA-ba..sajna ilyenek HUN-ba nincsenek
-
Kasza08
őstag
sztem ez fogja vezetni 1 jó darabig az Fps listákat

-
je_ki
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ezt én is tudom
ha ''nem ment át'' amit írtam:
pont azért írtam ezt a 3 játékot egymás után - mert azonos motor, csak épp eltelt két év számottevő fejlődés nélkül (olvass vissza)
hogy a kritikát nem egy ember véleménye alapján írják, azt azért erősen kétlem. akkor miért egy ember szokta aláírni mint szerző? érdekes is lenne
azt nem mondtam, hogy rossz a játék, csak azt, hogy nekem nem igazán tetszik -
Sirandrish
legenda
válasz
Victoriuss
üzenetére
hát mondjuk cod 2 be autosave van..tehát nem ott mentessz ahol akarsz és az a jó...abban legalább van kihivás

-
je_ki
tag
sziasztok
tegnap este kipróbáltam a játékot
nekem elég nagy csalódást okozott, de elsősorban szubjektív dolgok miatt (hangulat, átélhetőség szempontjából)
a quake 4 rosszabb kritikát kapott, pedig nekem az tetszett jobban
emellett szerintem a grafika sem az igazi ma már (számomra a FEAR sokkal élethűbb)
az engine valószínűleg a határaihoz érkezett, az elmúlt 2 évben alig változtattak (én így látom)
éppen 2 éve a Doom3 grafikája még hihetetlen volt
ősszel a QUAKE4 még elment...
de ma már vannak sokkal szebb játékok (Half Life 2 folytatás, Lost Coast, FEAR, Oblivion, Hitman (bár ez nem fps))
ellenben az időzítés jó volt, mostanság semmi új fps
, az utóbbi időkből csak a Ghost Recon új része maradt meg bennem, de annak is vannak hibái
[Szerkesztve] -
Botee17
tag
Nekem ez a kedvenc gémem. Annyira rácuppantam, hogy 2 nap alatt 2x végigvittem. 1x magyarítással, 1x pedig nélküle. Ennél jobbat téllrg nem tudok. Sok igazán érdekes újítás van benne, mint pl a falon járkálás. Néhány helyen tényleg el lehet akadni, de szerintem ott is csak pár percre. Az akció végig pörög, kellően nehéz a játék. Szerintem ezt még jó pár évig emlegetni fogják.
-
Victoriuss
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem az nem fáj, hisz bármelyik játékban a húzósabb részek előtt mentesz. Tök mintegy, hogy a mentést töltöd be, vagy a lelked száll vissza.

-
Sirandrish
legenda
válasz
Victoriuss
üzenetére
Szerintm a harcok nem könnyüek...az egyetlen ami el lett b@szv.@ de nagyon az az hogy akárhányszor meghalhatsz..ugyan onnan folyatatod..ezért könnyü csak a harc..
-
Grandi
aktív tag
köszi a helpet Srácok !
ugyan legalább 3x kellett elolvasnom,hogy megértsem mit írtok, de mikor volt már egy kép az elképzelésről akkor visszamentem a játékba és akkor már tisztán láttam mit is írtok
Kezdd ez a játék átmenni abba, hogy sose lesz vége
sok repkedés után ( amit már kicsi unok
) kikapcsltam valami fő generátort és tök sötét van.
Sok van még a játékból ?
-
Sirandrish
legenda
próbálo segiteni

Ugyan a kérdést nem olvastam d ha minden igaz akkor arról a helyről van szó ahol egy kockában kell a teret változtatnii hogy kijussunk
ott tényleg azokat a ''fénylő kockákat'' kell lőni mégpedig ugy hogy a fénylő kis négyzet/kocka pont lefele legyen igy tud csuszni lefele...ezt kell addig csinálni amig a hiányzó részek ki nem világosodnak
nem tudom értehetőbb voltam-e
-
Kraptor
őstag
Azt úgy kell lövöldöznöd, hogy egy kint lévő neonban fénylő kocka csuszkáljon a szabadon hagyott rés között és kitöltse azt a helyet. Nem tudom, hogy érthető e az amit írtam?

Az a fénylő kicsi külső kocka pont nem látható a képen, de szerintem tudod, hogy miröl beszélek. -
Grandi
aktív tag
Amúgy kemény ez a csávó jó dumái vannak.
asszondja: '' Ember! Milyen sötét van idebent, én meg csak itt DOOM-álok ''
[Szerkesztve] -
Grandi
aktív tag
Elakadtam, mint az állat!
valami kockában vagyok és csak úgy tudok kijönni, ha a kapcsolókat( amiböl jó sok van ) lövöm ami ügye megváltoztatja a poziciót, de nem értem mi az értelme, mi lenne az amit nekem elkéne érnem, mi a cél?
[link] -
Xelo
addikt
1ideig vittem a játékot, ok jók az újítások.. de.. mégsem.. szal én kis idő után már szédülök ill hányingert kapok a felle jobbrabalra plafonon oldalt mászkálástól

-
Victoriuss
tag
válasz
Victoriuss
üzenetére
Ok megvan! Lúzer vagyok!

-
Victoriuss
tag
-
Kraptor
őstag
válasz
Victoriuss
üzenetére
Ne legyetek bénák...

:
Amikor benyomod azt a panelt akkor fent mozog egy gravi lift jobrol balra. Menj a graviliftre és mikor ott vagy akkor lélekjárással menj be a terembe majd használd a panelt és whoala a testedet viszi a gravilift.
Grandi,
aszem ürajóba beszáll és a hangárajtón jobbra fent berepülsz.
[Szerkesztve] -
Grandi
aktív tag
Ma elkezdtem vele játszani, még nagyon az elején vagyok és máris sikerült elakadnom..
Ott vagyok, hogy lift.
1. emeletről indulok a 2. emeleten van űrhajó amibe beszállok és felmegyek valahova( hangár szerü ) ott bekapcsolok 2 dolgot és most?
kijöttem onnan és itt a screen, hogy melyik részre gondolok.
[link]
Istenértse tudok rájönni mit kéne csinálni. -
NorDezs
senior tag
válasz
Victoriuss
üzenetére
Azt hiszem, hogy lélek módban át tudsz menni a szakadékon.
-
-
Grandi
aktív tag
Ma elkezdtem vele játszani, még nagyon az elején vagyok és máris sikerült elakadnom..
ott vagyok, hogy lift. 1. emeletről indulok a 2. emeleten van űrhajó azzal elmegyek mégfelülre valahova( hangár szerü ) ott bekapcsolok 2 dolgot és most?
Istenértse tudok rájönni mit kéne csinálni.
[Szerkesztve] -
NorDezs
senior tag
válasz
Victoriuss
üzenetére
Mutass egy képet, hátha úgy jobban tudunk segíteni.
-
Victoriuss
tag
Sziasztok,
Elakadtam. Aki tud, segítsen.
Kb. az 5. pályán vagyok, már velem vana lélekmadár. Egy folyosón állok, a folyosó megszakad, majd jó pár méterre folytatódik. Balra tőlem van egy fülke, oda bemegyek a lelkemmel, középen van egy kapcsoló. Ha ezt megnyomom, akkor a kinti folyosó felett a falon bal oldalról jobbra elindul egy sínen egy kisfolyosó darabka, egész ütközőig. Kimegyek a fülkéből, vissza a folyosóra, de nem tudom mit kell csinálni. Gondolom valahogy felkűzdeni magam erre a mozgó folyosós cuccra, hogy az átvigyen a túloldalra.
Remélem érthető volt.
Ha igen, segítsetek ki! Köszi. -
Kraptor
őstag
Én már eléggé a végén tartok. Nekem nagyon bejött, mondjuk egyedül ami nagy negatívum, hogy nem tudsz meghalni és ez egy kicsit olyan feelinget ad a játéknak mintha Doom-ot godmodba nyomatná az ember, ami elég sokat elvesz a játékbol, szerintem. Összeségében jó, de valahogy ez a nem halok meg megoldás nagyon sokat könnyített a játékon.
-
nofreenick
aktív tag
ühüm... 1kis átvezetés a folytatásba...
kár lett volna lemaradni róla, ha már végigjátszottam
-
NorDezs
senior tag
válasz
nofreenick
üzenetére
Van. Nézd meg magad

-
bLL^
senior tag
válasz
nofreenick
üzenetére
természetesen van
Mást néztem félre, csak elírtam és inkább szerkesztettem off-oltam. 
-
bLL^
senior tag
válasz
nofreenick
üzenetére
bocs félrenéztem
[Szerkesztve] -
bLL^
senior tag
Hali!
Most vittem ki ezt a kib***ott jó gémet!
Elképeztő h milyen igényes a zenei aláfestett jelenetek a pályatervezés, én 1x-re 2-3mapnál többet nem játszottam vele így nem vettem észre monotonítást, és a vége is tökéletes sztem főleg a stáblista utáni kis jelenet.
Vajon a papnő a kis szürkékre gondolt v E.T-re amikor a másik világra célzott? 
-
deedee
őstag
300 mb save game

-
nofreenick
aktív tag
na én is végeztem ezzel a gyöngyszemmel, és nekem is nagyon tetszett (bár a hl2-től azért messze volt szvsz)... kicsit tényleg monoton volt már a végén ez a sötét folyosókon való tapogatózás... a zenét viszont én is külön kiemelném, mert sztem nagyon feldobta a hangulatot, ahogy belép az ember vmi nagyobb, jelentősebb terembe, és a zenei aláfestés rátesz 1 lapáttal a monumentális látványra...
mindent összevetve jó volt, de nem állok neki még1x
-
Xelo
addikt
én mostanában próbálgatom a Ghost Recon Advenced Warfightert.. hát nem mondanám hogy nem kell benne gondolkodni
a legnehezebb taktikai FPS amit valaha láttam. tleg 2 lövés halott vagy, nem elég ha beállsz egy fal mögé és onnan ugrálsz ki lőni. szal keményen meg kell szervezni az akciót 
-
Pala
veterán
Én még nem nagyon láttam olyan fps-t, amiben komolyan gondolkodni kellett volna. Az a minimális taktikázás, amit a legbonyolultabb lopakodós játékok megkövetelnek, na az semmi. Inkább csak az ügyességen és a gyorssaságon múlik az egész, még a látszólag összetett helyzeteket is meg lehet oldani jó reflexekkel és pontossággal. Kis taktikázás, oszt annyi
Nekem pont bejön a Serious Sam meg a Painkiller, mert ott jó nehéz fokozaton van rendes kihívás....túlerővel szemben...természetesen gondolkozni ott sem kell, ellenben a reflexekre, ügyességre szükség van..csak úgy, mint az általad említett Project IGI-ben is...mentálisan egyik se fáraszt le szvsz. -
deedee
őstag
szoktam gondolkodni és éppen ezért nem jön be pl a serious sam vagy a pain killer féle gém...
Viszont az ''fps'' tudásom csak arra elég,hogy normal modban/maximum/ végig szórakozzak egy játékot.....
Végülis még csak kb 8-9 éve harcolgatok...
Majd belejövök... 
project igi/gondolom ismered/ az pl nagyon bejött még annó és végig is vittem....Ott pedig kell gondolkodni nagyon..
-
pisti
őstag
Nem feltétlen mert a sokak által ''minek az?'' kategóriába sorolt minőségi egér és egérpad itt jön képbe. Meg persze nemárt ha rendesen tudod is használni.
Nameg ésszel kell játszani, lényeg az hogy nem feltétlen azért játszanak egyesek hardon, mert szeretnek szenvedni, csak így már valami kihívást is jelent a játék nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Trollok komolyan
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pedig rövidebb is,ráadásul ugy heJes
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Elképeztő h milyen igényes a zenei aláfestett jelenetek a pályatervezés, én 1x-re 2-3mapnál többet nem játszottam vele így nem vettem észre monotonítást, és a vége is tökéletes sztem főleg a stáblista utáni kis jelenet.