Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZetorGumi
addikt
válasz
crucified
üzenetére
Ezt én tudom, hogy a legjobb minél jobban elválasztani ezeket egymástól, de nekem itthon így volt csak lehetőségem. Benn meg ne kérdezd, már így volt kiépítve minden.

Itthon úgyis majd az lesz, hogy ha kész teljesen, akkor lemérem a felvett áramot, és kicserélem a két tápot egy, megfelelő méretűre.
Csak addig nem akarok venni, míg nem tudom, hogy mennyi az annyi, lehet elég csak 1db 5A-s.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Sorozatok
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Subaru topik
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Projektor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest