Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
byte-by
tag
válasz
crucified
üzenetére
ezért írtam, hogy szerződés szerinti a support egyrészt.
másrészt ezért írtam, hogy pl. kiemelt távol-keleti partnerünknél a kai-zen is belenézhet bármikor
a programba.máshol is van ügyelet (gondolom pl. tetra pack) ahol éjjel is felveszik a telefont és 3 óra múlva ott lehetnek, de
ebbe a szerencse is belejátszik mert ha pl. épp a sió-nál van az ügyeletes, akkor pl. a mizo-hoz nem ér oda
3 órán belül. egyszerre nem az összes szerviz mérnök tart ügyeletet.
de ez az ügyelet.de én nem erről beszéltem, ezek a gépeknek nem program baja volt , és szerintem Te sem arról beszéltél.
az, hogy egy gép nem működik helyesen amikor már egyébként rendszeresen használják, az általában nem
program hiba. ha speciális rendszergép, (pl. csomagológép, töltőgép, stb.) akkor pláne , mivel ezekből
sok van, és ugyanazt a programot használják. ilyen esetben tartanak akár ügyeletet is, mert a gépük sok helyen , sok példányban működik.egyedi fejlesztésű célgépeknél előfordulhat, de ha már rendszeresen használják , mint jeleztem akkor
nem a plc lesz a hunyó valószínűleg. akár relék is amit említettél. ez a karbantartás kompetenciájától is függ.karbantartási szerződésünk nekünk is van 48 órás.
a hibaelhárítás az más.
a partnerség nevében magam is segítek amikor tudok a megrendelőnek, de nem ígérem , hogy 3 óra múlva akárhol ott vagyok, mivel más munkám is van adott esetben.
már módosítottam programot pl. teamviewer-en keresztül is , a cégnek volt PG-je de nem volt aki értett volna a plc-hez. rádugták és én 200 kilométerrel odébb oldottam meg a problémát, ami egyébként apróság volt, nem ciklushiba.azért vannak a karbantartók, hogy megismerjék, kiismerjék, megtanulják az adott gép vagy gépsor jellegzetességeit, esetleges hibafaktorait, működési elveit, folyamatait.
többek között ezért várja el a már említett partnerünk a minősített karbantartóktól , hogy képesek legyenek monitorozni a programot, és akár beavatkozni a program ciklusba.sőt megjegyzem voltam alkalmazott plc-s és tartottam ügyeletet is. akkor valóban én is 3 órán belül ott voltam a cégnél éjjel is.
de jelenleg ilyesmire nincs szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Szédületes tempót rejt OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Folytatódik a széria, április 16-án mutatkozik be a Metro 2039
- Battlefield 6
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest